1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-03-2017 20:49

Να εξασφαλίσει παραμονή ο Αίας, να διατηρηθεί τέταρτος ο ΑΟ Θήρας

Αίας και ΑΟ Θήρας αναμετρούνται στον Εύοσμο για την 20η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, με τις δύο ομάδες να καίγονται για τους βαθμούς της νίκης για διαφορετικούς λόγους (11/3, 18.00).
Ο γηπεδούχος Αίας θέλει τους βαθμούς της νίκης για να διασφαλίσει την παραμονή του στη κατηγορία και να μην μπει σε... περιπέτειες στις εναπομείναντες αγωνιστικές.

Ο ΑΟ Θήρας θέλει να διατηρηθεί στην τέταρτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ και παράλληλα θέλει να βελτιώσει την ψυχολογία του που δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, μετά από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Η Ναταλία Μεταξά θα απουσιάσει από την αυριανή αναμέτρηση λόγω προβλήματος στο ισχύο, ενώ εκτός υποχρεώσεων είναι και η Ιβάνα Όστοϊτς (ρήξη αχίλειου τένοντα).

Ηλίας Ζωλασταθιάδης: «Θέλουμε τη νίκη για να τελειώσουμε λίγο νωρίτερα την υπόθεση παραμονή. Βέβαια παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, το έργο μας θα είναι δύσκολο αλλά η νίκη είναι απαραίτητη για εμάς».

Απόστολος Οικονόμου: «Ξέρουμε ότι θα είναι ένας τελικός και για τις δυο ομάδες , οπότε θα γίνει ένα παιχνίδι υψηλής έντασης και πίεσης, που όποιος θα ειναι πιο ψύχραιμος να επιβάλει την τακτική του με τα καθοριστικά στοιχεία του σέρβις-υποδοχής , θα κερδίσει το παιχνιδι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ