1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-02-2017 22:32

Για το γόητρο η ΑΕΚ, βαθμούς παραμονής ψάνει ο Αίας

Το ματς που θα ίσως αποτελέσει το κύκνειο άσμα της ΑΕΚ στη μάχη της παραμονής θα γίνει αύριο στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας. Η Ένωση υποδέχεται στον Αίαντα Ευόσμου (25/2, 18.30)  για την 19η αγωνιστική της Α1 γυναικών.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου η Ένωση έχει 3 βαθμούς, 12 λιγότερους από τον ένατο Αίαντα που αντιμετωπίζει και αύριο και αν χάσει έστω και ένα σετ, χάνει και τις μαθηματικές ελπίδες παραμονής και θα είναι η πρώτη ομάδα που θα υποβιβαστεί στην Α2. Ακόμα και αν νικήσει με 3-0  (καλύπτοντας και τη διαφορά του πρώτου αγώνα) και νικήσει Θέτιδα πάλι θα αποχαιρετήσει. 

Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί όσο το δυνατό καλύτερη με τον Γιώργο Σαμαρά να τονίζει: «: «Είναι στα μέτρα μας, μπορούμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Προβλήματα δεν έχουμε και θα πρέπει να κάνουμε άλλη μια καλή εμφάνιση».


Ο Αίας Ευόσμου παραμένει χωρίς νίκη από τις 26 Νοεμβρίου, όταν στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου είχε κερδίσει με 3-0 στην έδρα της. θέλει τη νίκη για να κάνει βήμα παραμονής. 

«Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε αυτό το παιχνίδι και πρέπει να το πάρουμε. Βέβαια η ΑΕΚ δεν έχει να χάσει τίποτα κι αυτές οι ομάδες είναι και οι πιο επικίνδυνες, αλλά επαναλαμβάνω ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε την αντεπίθεση μας», ανέφερε ο κόουτς του Αίαντα, Ηλίας Ζωλασταθιάδης.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ