1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-02-2017 18:00

Κρυφοκοιτάζουν τετράδα οι Μακεδόνες, με ψυχολογία η Θέτιδα

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι οι Μακεδόνες αγωνίζονται εντός έδρας καθώς αύριο φιλοξενούν την Θέτιδα για την 19η αγωνιστική της Α1 Γυναικών (25/2, 18.00)
Η ομάδα του Μανώλη Σκουλικάρη βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον τέταρτο Άρη.

Η Θέτιδα προέρχεται με δύο συνεχόμενες νίκες που έχουν ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας και διεκδικεί πλέον με αξιώσεις την παραμονή της στην κατηγορία.

Σκουλικάρης: «Διεκδικούμε τετράδα»

«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να κερδίσουμε αν θέλουμε να παραμείνουμε στη διεκδίκηση της 4αδας, απέναντι σε μια ομάδα που είναι φορμαρισμένη και έχει ανάγκη τους βαθμούς. Η Θέτιδα είναι μια καλή ομάδα που θα μπορούσε να είναι πιο ψηλά και το παιχνίδι είναι δύσκολο αλλά ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε το σερί μας».

Τουρσούγκας: «Τον καλύτερο μας εαυτό»

«Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι για εμάς και σίγουρα θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να έρθει ακόμα ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ