1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-02-2017 00:42

Το ντέρμπι ρίχνει την αυλαία

Με το «αιώνιο» ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού πέφτει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών (19/2, 16.00, Novasports5 HD). Ένα ματς σημαντικό παρότι δεν κρίνει την κορυφή. Κι αυτό γιατί θα αποτελέσει ένα… ζέσταμα για τον ημιτελικό του Κυπέλλου που θα γίνει στις 4 Μαρτίου στη Γλυφάδα.
Οι «πράσινες» είναι δεύτερες με 44 βαθμούς και με νίκη θα πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής την κορυφή, ελπίζοντας σε νέο στραβοπάτημα του Ολυμπιακού.  Υπενθυμίζουμε ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο κλειστό του Ρέντη, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 3-2 (25-15, 22-25, 17-25, 29-27, 15-12) με τον Παναθηναϊκό να έχει παράπονα από τη διαιτησία. Για αυτό και οι «πράσινες» θα θελήσουν μια άτυπη ρεβάνς. Από το ματς του κυπέλλου με τους Μακεδόνες ενισχύει την ομάδα και η έμπειρη πασαδόρος Γιούλη Παρασκάκη.

Το κλειστό του Μετς αναμένεται να γεμίσει και η διοίκηση του Πανθηναϊκού εξέδωσε ανακοίνωση υπενθυμίζοντας στους οπαδούς, ότι απαγορεύονται υβριστικά πανό και συνθήματα εναντίων προσώπων.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός, πρωτοπόρος με 48 βαθμούς, με νίκη κλειδώνει την κορυφή, ωστόσο  θέλει τη νίκη για έναν πρόσθετο λόγο. Να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο πρώτο μας με την Αστερίξ Μπέβερεν (22/2) στο Βέλγιο για τα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ γυναικών. 

 Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τις δυο ομάδες, ενώ μετά από αίτημα του Παναθηναϊκού θα υπάρχει η δυνατότητα για videoreferee, παρότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη σε ματς της κανονικής περιόδου.  

  

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ