1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-02-2017 21:19

Χωρίς άγχος οι Μακεδόνες, «καίγεται» για βαθμούς η Ελπίδα

Με τους Μακεδόνες να έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους, έχουν πλέον θεωρητικές ελπίδες για την πρώτη τετράδα και αύριο υποδέχονται την Ελπίδα που «καίγεται» για βαθμούς (18/2, 19.00).

Οι Μακεδόνες παρά τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τον Παναθηναϊκό, στο πρωτάθλημα προέρχονται από τη μεγάλη νίκη επί του Μαρκόπουλου στην Αθήνα.

Η Ελπίδα την περασμένη εβδομάδα γνώρισε την ήττα στους Αμπελόκηπους από την Θέτιδα, χάνοντας την ευκαιρία να βγει από την ζώνη του υποβιβασμού. Το... μυαλό της ομάδας του Γιώργου Χρυσομαλλίδη θα είναι σίγουρα και στον Εύοσμο, όπου ο Αίας υποδέχεται την Θέτιδα, ομάδες που επίσης παλεύουν για την παραμονή.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι Μακεδόνες νίκησαν 3-2 στους Αμπελόκηπους.

Σκουλικάρης: «Θα έχει ένταση»

«Είναι ένα δύσκολο ματς καθώς πρέπει να διαχειριστούμε και την κούραση από το παιχνίδι του Κυπέλλου. Στόχος είναι η νίκη σε ένα ματς που είναι τοπικό ντέρμπι και θα έχει πολύ ένταση και θα το κερδίσει αυτός που το θέλει περισσότερο και θα κάνει τα λιγότερα λάθη».

Χρυσομαλλίδης: «Τα περιθώρια έχουν στενέψει»

«Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη έξοδο με αντίπαλο τους Μακεδόνες, που πραγματοποιούν καλή πορεία και είναι δυνατοί στην έδρα μας. Για μας τα περιθώρια έχουν στενέψει και κυνηγάμε βαθμούς σε κάθε αγώνα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ