1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-02-2017 22:29

Ο Άρης ελπίζει για 4αδα, 3-1 την Θέτιδα

Ο Άρης δυσκολεύτηκε στη Βούλα αλλα τελικά επικράτησε με 3-1 της Θέτιδας στο πλαίσιο της 16ης αγωνσιτικής

Η ομάδα του Σολκίδη ανέβηκε στην 5η θέση με 26 βαθμούς, τέσσερις πίσω από τον τέταρτο ΑΟ Θήρας. Αντίθετα η Θέτις έχασε άλλη μια ευκαιρία για βαθμό ή βαθμούς και η υπόθεση παραμονή γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

Ο Άρης κατάφερε να προηγήθει με 2-0 σετ, κατακτώντας τα με το ίδιο σκορ 22-25, βρίσκοντας επιθετικές λύσεις και εκμεταλλευόμενος σε μεγάλο βαθμό τα λάθη της Θέτιδας σε υποδοχή και άμυνα.

Η Θέτιδα με την Εσντέλ να είναι η αιχμή του δόρατος επιθετικά μείωσε σε 1-2 σετ ενώ στο τέταρτο αν και βρέθηκε μπροστά με 20-16 δεν κατάφερε να στείλει την αναμέτρηση στο τάι μπρέικ, καθώς ο Άρης ισοφάρισε και πέρασε μπροστά 20-21 για να τελειώσει το σετ 23-25 (1-3).

Τα σετ: 1-3 (22-25, 22-25, 25-23, 23-25)

ΘΕΤΙΣ (Τουρσούγκας): Κιουτσούκη, Φρέντς, Τοντάϊ, Βαρουδάκη, Γιόβιτς, Εσντέλ/ Ξηνταρά (λ), Τουρνάκη, Μελετιάδη, Χριστινίδου, Λεωνίδου, Αργυροπούλου
ΑΡΗΣ (Σολκίδης): Πεσόα, Αλεξάκου, Κωνσταντινίδου, Καετάνο, Κις, Καραφουλίδου/ Κελεσίδου (λ), Χίτζιου (λ), Πήττα

Σούλης Τουρσούγκας: «Άλλο ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε κάλλιστα αλλά με τα πάρα πολλά λάθη που κάνουμε δεν μπορούσαμε να το γυρίσουμε και κατά συνέπεια να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Δημήτρης Σολκίδης: «Είναι μια πολύ σημαντική νίκη που μας κρατά ζωντανούς για τις όποιες ελπίδες έχουμε. Έγινε ένα καλό παιχνίδι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και κυρίως στην Πεσόα και την Κις που έκαναν μια υπέρβαση λόγω προβλήματος υγείας. Θα συνεχίσουμε όσο μπορούμε πιο δυνατά για να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ