1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-02-2017 20:58

Ψάχνει νίκη και καλή εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός

Mε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ ανοίγει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε live streaming από το nstv.gr.

Οι «πράσινες» μετά την απώλεια βαθμού την περασμένη βδομάδα από τον Αίαντα θέλουν μία καλή εμφάνιση απέναντι στην Ένωση (04/02, 17.00). Η ΑΕΚ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση και θέλει να σταθεί ανταγωνιστικά όπως παρουσιάζεται από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Καζάζης: «Σοβαροί και συγκεντρωμένοι»

«Μετά την πρόκρισή μας στους «8» του Κυπέλλου την Τετάρτη, αύριο επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ. Εμείς από την πλευρά μας δεν πρέπει να επηρεαστούμε από την βαθμολογική θέση που καταλαμβάνει ο αντίπαλος αλλά να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Στόχος μας είναι να πετύχουμε μία "καθαρή" νίκη, που να συνδυαστεί με καλή εμφάνιση».

Σαμαράς: «Καλή εμφάνιση»

«Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, και θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση όπως κάνουμε τον τελευταίο καιρό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ