1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-01-2017 14:07

Καζάζης: «Βαθμοί και θετική εμφάνιση»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζης μίλησε στο Nstv μετά τη λήξη του αγώνα απέναντι στον Άρη, τονίζοντας:
«Θέλαμε μια καλή εμφάνιση και ένα τρίποντο, γιατί στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ηλιούπολη ήμασταν άρρυθμοι, μετά και την διακοπή του πρωταθλήματος. Καταφέραμε και τα δύο, πήραμε τους τρεις βαθμούς και είχαμε μια θετική εμφάνιση».

Ο κόουτς των “πρασίνων” αναφέρθηκε και στον αντίπαλό του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι παίκτριες του Άρη είναι έμπειρες και ποιοτικές, από τις καλύτερες του πρωταθλήματος. Ο Άρης από ένα σημείο και μετά άρχισε να ρισκάρει αρκετά, κυρίως από το σερβίς, μας δημιούργησε κάποια προβλήματα αλλά η ομάδα μου πήρε στο τέλος αυτό που ήθελε».

Η κεντρική του Παναθηναϊκού Αλίκη Κωνσταντινίδου, τόνισε τη σημασία αυτής της νίκης για την ομάδα της: «Μετά από πέντε αγωνιστικές στις οποίες είχαμε χάσει κάπως τον ρυθμό μας, δουλέψαμε περισσότερο συγκεντρωμένα για αυτό το παιχνίδι και γι' αυτό πήραμε και την καθαρή νίκη. Χαρήκαμε πολύ τον αγώνα και με αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να παίζουμε πάντα γιατί η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο». Όσο για τα στοιχεία που είχαν οι “πράσινες” έτσι ώστε να πάρουν τη νίκη, η κεντρική του ΠΑΟ μας είπε: «Σήμερα δούλεψε καλά το σερβίς μας. Κάναμε δύσκολο το έργο της υποδοχής της άλλης ομάδας και ήταν ένας από τους κυριότερους παράγοντες που μας έδωσαν τη νίκη».

Media

4 σχόλια

  • Comment Link αυτοκρατορας13 Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 13:34 posted by αυτοκρατορας13

    posted by pao29 δηλαδη οι κεντρικες φταινε που στο τεταρτο σετ με ηλιουπολη ειμασταν μπροστα 24-22 και η μερτεκη ειχε 2 ευκαιριες να τελειωσει το παιχνιδι σε κοντρα επιθεσεις και εστειλε τη μπαλα στα περιστερια

  • Comment Link Pao29 Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 20:29 posted by Pao29

    Χαχαχαχαχαχαχαχσ ρε κωστα τι αστεια γραφεις...να σου θυμισω και σενα οτι μολις εβαλε κοκκινοσκουφιτσα φλιντ με ηλιουπολη χασαμε 2σετ...με θηρα εντος ηταν ανυπαρκτες...με ναξο κλαμα...με οσφπ μια απο τα ιδια...εκτος αν τις πηραμε για τα ματς με αεκ...θετιδα κλπ...κοφτε το παραμυθι...απο βολλευ ξερουμε πολυ...

  • Comment Link κωσταςπ. Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 13:31 posted by κωσταςπ.

    H κοκκινοσκουφιτσα η μερτεκη και η πολ οδηγουν τον παο ενω η φιλντ καθε παιχνιδι γινεται και πιο σταθερη.ταμειο στο τελος θα δουμε.

  • Comment Link pao29 Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 13:03 posted by pao29

    ελεος ...συνεντευξη το διδυμο δινει;;;δεν υπηρχε αλλη παικτρια;;;μετα φταιω εγω που γραφω ...αντε και του χρονου(σε αλλη ομαδα)...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ