1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-01-2017 18:19

Ψάχνουν... ελπίδα παραμονής

Με τον αγώνα της ΑΕΚ με την Ελπίδα Αμπελοκήπων ανοίγει αύριο (18.30) η αυλαία της 13ης αγωνιστική της Α1 γυναικών. Αύριο θα διεξαχθεί μόνο μια αναμέτρηση λόγω της συμμετοχής της Εθνικής κορασίδων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. 

Μάλιστα η Ελπίδα ευχαστίστησε την ΑΕΚ γιατί έδωσε την συγκατάθεσή της να γίνει... πρόωρα το παιχνίδι, αφού αρχικά ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα οι «κριτρινόμαυρες» θα προσπαθήσουν να κάνουν μια νέα αρχή στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς με τον προπονητή, Γιώργο Σαμαρά να δηλώνει: «Έχουμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων με τη σειρά της θέλει να μπει με το δεξί στο 2017 με τον κόουτς της Γιώργο Χρυσομαλλίδη να σημειώνει: «Επειτα από αρκετά μεγάλη διακοπή είμαστε έτοιμοι για το δεύτερο μισό της σεζόν. Πέρασαμε μεγάλο μέρος των διακοπών στο γήπεδο και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ. Η αντίπαλός μας είναι πιο ανταγωνιστική με το νέο προπονητή, ειδικά μέσα στην έδρα της. Επί τη ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω την ΑΕΚ που συμφώνησε να παίξουμε το Σάββατο και να αποφύγουμε την μετακίνηση μεσοβδόμαδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ