1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-01-2017 12:34

Σταματάει ο Βλαχοστάθης: «Δε ζεις από το βόλεϊ»

Τέλος το βόλεϊ για τον κεντρικό της Παναχαϊκής, Σωτήρη Βλαχοστάθη. Ενημέρωσε για την απόφαση του τους «κοκκινόμαυρους» και πλέον κοιτάζει αποκλειστικά την επαγγελματική του αποκατάσταση. Νέα μεγάλη απώλεια για την Παναχαϊκή που έχει δει το Ντονά να αποχωρει από την αρχή της σεζόν, τον Κοτσιλιάνο να φεύγει για Γερμανία και τον Δημητριάδη να πηγαίνει στη Σύρο.

Και ενώ όλοι περίμεναν να φύγει ο Ρεκ, έσκασε η «βόμβα» με τον Βλαχοστάθη. Μάλιστα, ο Πατρινός κεντρικός, μίλησε και στην εφημερίδα «Πελοπόννησσος» με αυτά που είπε να είναι δυστυχώς απογοητευτικά για όλους.


«Είμαι 32 χρονών, δεν είμαι μικρό παιδί. Παραδίδω μαθήματα και πλέον δεν προλαβαίνω να ανταποκριθώ στις αυξημένες απαιτήσεις της Α1 Εθνικής», τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο Σωτήρης Βλαχοστάθης, που από το 2012 έχει πάρει το πτυχίο του από το Φυσικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών και ξεκίνησε από τότε να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα σε μικρούς μαθητές και μαθήτριες.

-Δηλαδή από το βόλεϊ δεν μπορεί κάποιος να αποκατασταθεί επαγγελματικά;
«Από το βόλεϊ δεν ζεις. Στην Ελλάδα εξαίρεση αποτελούν τρεις-τέσσερις ομάδες, οι οποίες πρωταγωνιστούν επενδύουν και τις γνωρίζουν όλοι. Τα χρόνια περνούν και εγώ πρέπει να κοιτάξω το μέλλον μου. Φέτος είμαι τυχερός που είχα αρκετά μαθήματα. Το απόγευμα που θέλουν τα περισσότερα παιδιά εγώ μέχρι πρότινος ήμουν απασχολημένος με τις υποχρεώσεις στην Παναχαϊκή τρεις ώρες ή και παραπάνω. Ομως έχανα χρόνο, στο ίδιο διάστημα που οι απαιτήσεις με τα μαθήματα ήταν αυξημένες. Ετσι αποφάσισα να βάλω τέλος στο βόλεϊ και κοιτάζω το μέλλον μου. Ενημέρωσα αρμοδίως και στοπ».

-Ετσι απλώς;
«Ε, τί άλλο; Είπα και πριν δεν ήταν απόφαση της στιγμής, αλλά προήλθε μετά από ώριμη σκέψη».

-Τέλος οριστικά ή θα σε ξαναδούμε;
«Στο γήπεδο αρχικά θα πηγαίνω ως φίλαθλος, αν προλαβαίνω. Ομως επαναλαμβάνω στην Α1 Εθνική δεν είναι δυνατόν να ανταποκριθώ».

-Η Παναχαϊκή θα παραμείνει;
«Η ομάδα είναι καλή και έχει δυναμική. Πιστεύω ότι θα μείνει και το εύχομαι. Εφόσον γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει δεν θα έχει πρόβλημα».

pgeole, pelop.gr

3 σχόλια

  • Comment Link Στρατος Παπας Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2017 11:39 posted by Στρατος Παπας

    βρε nortenos είσαι καλά;;;αχαριστια;;;;νικος ρουμελιωτης;;;;ποιος είναι αυτος που θα παίζουμε τσάμπα και ενώ θα πηγαίνεις απληρωτος 3_4 μήνες και άλλοι τόσοι από πέρσι όταν αρχίζει το ματς να "χτυπάει ο κάθε λιβαθινος"και να είσαι κομπάρσος στην παρωδία..ΑΡΓΙΣΕ να φύγει και καλά έκανε όπως ο Πεφανης,Κοτσιλιανος,Βασιλακος,Γεωργακοπουλος και ο Νικολας ο Αγγελόπουλος.Ποια Παναχαϊκή;Ποιος αθλητισμός;;; ποια ουσία;; θα δεις που θα είναι η ομάδα σε δυο χρόνια "nortenos" και τέλος αν εσύ μπορείς να ζεις με 500€ ανά τρείς μήνες μπράβο σου...Ένα ευχαριστώ αξίζουν οι παραπάνω που ανεφερα για την προσφορά τους αλλα εύκολα ξεχνάτε εκεί στην αγυια ...ο τριεθνης ρουμελιωτης βρηκε την ομάδα στην Α2 από όλους αυτούς που ανεφερα για να την κάνουν ομάδα.

  • Comment Link ό,τι βρέξει..... Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2017 10:52 posted by ό,τι βρέξει.....

    Σε λίγο θα μας πείτε πως έχει και κέρδος που πίνει τσάμπα εμφιαλωμένο νέρο στους αγώνες....

  • Comment Link nortenos Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2017 09:18 posted by nortenos

    Και όμως Σωτήρη μπορείς να ζεις από το Βόλεϊ. Δεν κάνεις περιουσία.
    Π.χ. Αθλείσαι χωρίς να πληρώνεις το Γυμναστήριο, κάνεις γνωριμίες με κέρδος στα φροντιστήρια στα παιδιά, μαθαίνεις βόλεϊ στα αναπτυξιακά τμήματα, γίνεσαι βοηθός των Προπονητών και καμιά φορά στο δελτίο του ΟΠΑΠ, για κανένα Χαρτζιλίκι.
    Τόσο απλά.
    Όμως εσύ μας άφησες στα μέσα του πρωταθλήματος που σε είχε ανάγκη η ομάδα. Αχαριστία λέγε αυτό για ότι σου πρόσφερε ο Νίκος μέχρι σήμερα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ