1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-12-2016 23:01

Κάρτα φιλάθλου και οι γυναίκες

Μετά την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακου, ήρθε του γυναικειου τμήματος να παραλάβει την Κάρτα Φιλάθλου.

Χριστοδούλου: «Μας χαροποιεί η συμμετοχή»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ολυμπιακού, γνωρίζουμε πολύ καλά τη δυναμική που δίνει στο σύλλογο μας και την ενίσχυση που παρέχει ο κόσμος μέσω της έκδοσης της Κάρτας Φιλάθλου. Για αυτό το λόγο συμμετέχουμε και εμείς και μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός αυτό. Αυτές οι κινήσεις φανερώνουν ότι λειτουργούμε ως οικογένεια. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, με υγεία και στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση όσο το δυνατόν περισσότερων τίτλων σε όλα τα αθλήματα».

Γιώτα: «Οι αθλητές είμαστε οι αποδέκτες της μεγάλης αυτής ενίσχυσης»

Η κεντρική του Ολυμπιακού, Κατερίνα Γιώτα δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Προχωρήσαμε σε αυτή την συμβολική κίνηση με μεγάλη μας χαρά. Εκτός από το αγωνιζόμαστε για τον Ολυμπιακό, μπορούμε και εμείς να προσφέρουμε όπως όλος ο κόσμος που ενισχύει τον σύλλογο μας. Οι αθλητές είμαστε οι αποδέκτες της μεγάλης αυτής ενίσχυσης που παρέχει ο κόσμος και μέσω της Κάρτας Φιλάθλου και δεν θα μπορούσαμε να μην συμμετέχουμε και εμείς από την πλευρά μας στην πολύ μεγάλη αυτή προσπάθεια που έχει φέρει τον Ολυμπιακό πρώτο παντού»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ