1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-12-2016 07:18

Πέρασε αλώβητος από τα Μεσόγεια ο Πανναξιακός

Με την νίκη του Πανναξιακού επί του ΑΟ Μαρκοπούλου με 3-1 στο κλειστό των Μεσογείων ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας είχε αναβληθεί λόγω της απεργίας της ΠΝΟ και η ομάδα της Νάξου δεν μπορούσε να μεταβεί στην Αθήνα.

Ο Πανναξιακός έδειξε την ανωτερότητά του απέναντι στη νεανική ομάδα του Μαρκόπουλου, ωστόσο μετά την ισοφάριση σε 1-1 δεν είχε λύσεις απέναντι στις αθλήτριες του Γιώργου Ρούση.

Στο πρώτο σετ έγινε «μάχη», ο Πανναξιακός είχε το προβάδισμα στα δυο τεχνικά τάιμ άουτ (6-8, 14-16) μέχρι τα μέσα του σετ με το Μαρκόπουλο να ακολουθεί κατά πόδας. Η Μερκάντο και δυο λάθη της νησιωτικής ομάδας έφεραν τις γηπεδούχες μπροστά 21-20 αλλά και 23-21, οι οποίες με δυο δικά τους λάθη έβαλαν και πάλι στο σετ τον ΠΑΟΝ. Η Φρέσκο ισοφάρισε σε 24-24 και η Πότοκαρ με μια επίθεση και ένα μπλοκ στην Μερκάντο έκαναν το 0-1 με 24-26 για την ομάδα του Πανναξιακού.

Στο δεύτερο σετ, το Μαρκόπουλο μπήκε αποφασισμένο για την ισοφάριση προηγήθηκε με 8-3 και 16-9, έχοντας αιχμή του δόρατος τη Μερκάντο και πιέζοντας την υποδοχή του Πανναξιακού με αποτέλεσμα οι γηπεδούχες να ισοφαρίσουν σε 1-1 με 25-18.

Στο τρίτο σετ, ο Πανναξιακός επέστρεψε έφτασε πρώτος με την Ζακχαίου στο α’ τεχνικό τάιμ άουτ (6-8) και είχε το προβάδισμα και στο β’ τεχνικό ταιμ άουτ με 13-16. Η διαφορά άνοιξε (15-22) και η ομάδα του Ρούση έκανε το 1-2 σετ.

Πιο εύκολα ήρθε το τέταρτο σετ για τις φιλοξενούμενες που είχαν την ψυχολογία με το μέρος τους, έκαναν το 3-8 (μπλοκ της Οικονομίδου) και το 7-16. Η Ζακχαίου μπλόκαρε ξανά για το 9-20 με το σετ να ολοκληρώνεται με 12-25 με άουτ επίθεση της Κλάιν.

Τα σετ: 1-3 (24-26, 25-18, 18-25, 12-25)

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ (Νικολάκης): Δικαιούλια, Σόουζα, Μερκάντο, Κλέιν, Φακοπουλίδου, Διάλλα / Ιακωβίδου (λ), Νικολογιάννη, Λιάγκη, Πατεράκη
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Ρούσης): Φρέσκο, Μόνικα, Δρακουλίδου, Οικονομίδου, Τοτσίδου, Ζακχαίου / Κακουράτου (λ), Γάτση, Σεφεριάδου, Ξαγοραράκη

Ρούσης: «Κρατάω μόνο την καθαρή νίκη»

«Το παιχνίδι ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο. Ειδικά στα τρία πρώτα σετ ήταν κοντά οι δύο ομάδες. Από την στιγμή που καταφέραμε να διαχειριστούμε την κακή μας υποδοχή και όταν προσαρμόσαμε το σερβίς πιο αποτελεσματικά, ήταν εκεί που κρίθηκε το παιχνίδι. Το Μαρκόπουλο μας πίεσε και μας έφερε στα όρια μας. Είμαι ικανοποιημένος από την καθαρή νίκη, τίποτα άλλο».

Νικολάκης: «Μας πίεσαν πολύ στο σερβίς»

«Καταρχήν συγχαρητήρια στη Νάξο. Από την στιγμή που ο Πανναξιακός μας πίεσε πολύ στο σερβίς μας δυσκόλεψε και τους βγήκε το δικό τους παιχνίδι. Έγινε ένα καλό ματς στα τρία πρώτα σετ αλλά στη συνέχεια το παιχνίδι πήγε από την πλευρά της Νάξου. Εμείς κυνηγάμε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ