1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-12-2016 16:29

Σε απολογία ο Ηρακλής, ο ΑΟ Θήρας, ο ΟΦΗ και ο Πανιώνιος

Η γυναικεία ομάδα του Ηρακλή, ο ΑΟ Θήρας, ο ΟΦΗ και ο Πανιώνιος κλήθηκαν σε απόλογία από την Αθλητική δικαστή για την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου.
Η αθλητική δικαστής καλεί σε απολογία την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 09:30 π.μ.:

• το σωματείο Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 και τους φιλάθλους του καθώς και τον προπονητή του Κυριακου Μιχάλη, για την συμπεριφορά τους προς τους διαιτητές του αγώνα της 20/11/16 μεταξύ των ομάδων Ηρακλής Πετοσφαίριση - ΔΑΣ Ωραιοκάστρου του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

• το σωματείο ΑΟ Θήρας και τους φιλάθλους του, για την συμπεριφορά τους στον αγώνα της 12/11/16 μεταξύ των ομάδων ΑΟ Θήρας – ΑΟΝ Πανναξιακός του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

• το σωματείο ΟΦΗ και τους φιλάθλους του, για την συμπεριφορά τους στον αγώνα της 13/11/16 μεταξύ των ομάδων ΣΦΠ Χανίων – ΟΦΗ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.


• το σωματείο ΓΣ Πανιώνιος και τους φιλάθλους του καθώς και τον παράγοντα του Χρυσοχόου Παναγιώτη, για την συμπεριφορά τους προς τους διαιτητές του αγώνα της 12/11/16 μεταξύ των ομάδων ΓΣ Πανιώνιος – ΑΟ Αιγάλεω του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ