1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-12-2016 23:37

Πέρασε από τα Κύμινα με Φρέσκο, Οικονομίδου

Σημαντικό τρίποντο πήρε ο Πανναξιακός για την 9η αγωνιστική της Α1 γυναικών, καθώς πέρασε με 3-1 από τη δύσκολη έδρα των Μακεδόνων.Η ομάδα του Γιώργου Ρούση είχε όπλο το σερβις και την Φρέσκο σε εξαιρετική κατάσταση. O Πανναξιακός έμεινε στην 4η θέση και κράτησε μια διαφορά 4 πόντων από το πέμπτο Μαρκόπουλο, το οποίο αντιμετωπίζει την Τετάρτη στα Μεσόγεια. 

Με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τα δύο πρώτα σετ, στο τρίτο οι Μακεδόνες προηγήθηκαν με 5-2 στο τρίτο αλλά έχασαν την κόντρα επίθεση και πήγε η Μαρία Οικονομίδου στο σερβίς η οποία πήρε 8 άσους με τον Πανναξιακό να κάνει το 1-2 εύκολα.

Στο τέταρτο σετ οι Μακεδόνες άντεξαν μέχρι το 13-14 με την ομάδα της Νάξου να πιέζει και πάλι από το σερβίς και να φτάνει σχετικά εύκολα στη νίκη.

Τα σετ: 1-3 (20-25, 25-22, 11-25, 18-25)

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Σκουλικάρης): Σαγκάρντια, Τοάζι, Καραφουλίδου, Δραγουμάνου, Πολυνοπούλου, Γιαννούλη/ Μυρίδου –λ, Τζαγκαράκη, Στεφανίδου, Ευθυμιάδου, Παπαδοπούλου
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Ρούσης): Φρέσκο, Πότοκαρ, Δρακουλίδου, Οικονομίδου, Τοτσίδου, Ζακχαίου/ Κακουράτου –λ, Ξαγοραράκη, Γάτση

Μανώλης Σκουλικάρης: «Δεν μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό… Δεν μπορούμε να έχουμε διάρκεια αφού είχαμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς, ασθένειες ενώ σήμερα μας πρόδωσε η υποδοχή μας. Συγχαρητήρια στη Νάξο για τη δίκαιη νίκη της».

Γιώργος Ρούσης: «Κάναμε μια καλή εμφάνιση σε μια δύσκολη έδρα, όπου αντίπαλοι μας έχουν χάσει βαθμούς κι εμείς έπρεπε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Δεν υπάρχει όμως χρόνο καθώς έχουμε συνεχόμενα ματς και πρέπει να μαζέψουμε τους βαθμούς που θέλουμε»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ