1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-12-2016 20:13

Ματς καθορισμού στόχων στα Μεσόγεια

Μεγάλο ντέρμπι αναμένεται στο κλειστό των Μεσογείων με το Μαρκόπουλο να υποδέχεται την Ηλιούπολη, σε μία από τις πιο αμφίρροπες αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.
Η ομάδα από τα Μεσόγεια θα παρουσιαστεί πλήρης, καθώς επέστρεψε από την πατρίδα της η διαγώνια, Έρικα Μερκάντο που είχε άδεια λόγω του θλιβερού συμβάντος της απώλειας της μητέρας της.

Από εκεί και πέρα, η Ηλιούπολη θέλει να παρουσιαστεί πιο συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της και να αποφύγει τα λάθη των προηγούμενων αγώνων και να επιστρέψει με τη νίκη.

Νικολάκης: «Νίκη για να μείνουμε ψηλά»

«Το σημαντικό είναι ότι θα είμαστε πλήρης είναι κομβικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Εμείς θέλουμε τη νίκη για να είμαστε κοντά στο πρώτο γκρουπ και από την άλλη η Ηλιούπολη θέλει βαθμούς για να μην μπλέξει. Είναι δύσκολο ματς, η Ηλιούπολη έχει έμπειρες παίκτριες και εμείς από τη μεριά μας πρέπει να δείξουμε προσοχή και συγκέντρωση».

Λυκογιάννη: «Να βάλουμε σε πράξη τους στόχους μας»

«Αναμφισβήτητα είναι μία δύσκολη αγωνιστική όπου καλούμαστε να βάλουμε σε πράξη τους στόχους μας. Είμαστε έτοιμες για το παιχνίδι και εύχομαι η ομάδα να βγάλει αγωνιστικά και την ποιότητα που δείχνει στις προπονήσεις».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ