1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-11-2016 18:42

Επιστροφή στις νίκες ο Παναθηναϊκός, 3-0 το Μαρκόπουλο

Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του την μεσοβδόμαδη ήττα από τον Ολυμπιακό και επικράτησε σήμερα στο κλειστό του Μετς του Μαρκόπουλου με 3-0, για την 8η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Οι πράσινες με τη νίκη αυτή παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας. Χωρίς την Έρικα Μερκάντο αγωνίστηκε η ομάδα των Μεσογείων, καθώς έφυγε εσπευμένα για το Εκουαδόρ λόγω της απώλειας της μητέρας της.

Στο δεύτερο σετ, η Φακοπουλίδου πέρασε στη θέση της Νικολογιάννη για το Μαρκόπουλο ενώ η Μερτέκη πήγε στο 3-3 στο σερβίς για να δυσκολέψει την υποδοχή του ΑΟΜ και να φύγει από εκεί με 9-0 σερί εκ των οποίων δυο άσοι (12-3). Η διαφορά «άνοιξε», οι φιλοξενούμενες προσπάθησαν να τη μαζέψουν ενώ οι «πράσινες» έκαναν με 25-13 το 2-0 στα σετ.

Στο τρίτο σετ για τον Παναθηναϊκό ξεκίνησαν στο βασικό σχήμα Παπαδοπούλου, Καρπουζά, Λαγουδάκη ενώ στο 11-8 πέρασε και η Καββαδία στη θέση της Φιλντ ενώ στο 17-13 για το Μαρκόπουλο η Καρακάση πέρασε στη θέση της Σόουζα ενώ στη διαγώνιο είχε γυρίσει η Κλάιν. Οι γηπεδούχες με περισσότερες λύσεις δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στην τελική επικράτηση του σετ με 25-17 (άσος της Παπαδοπούλου) και να πάρουν ακόμα ένα «τρίποντο» στην Α1, το οποίο τις διατηρεί στην πρώτη θέση.

Τα σετ: 25-18, 25-13, 25-17

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καζάζης): Ρίτσι, Φιλντ, Πολ, Μερτέκη, Κωνσταντινίδου,Χρυσομάλλη, -Ρόγκα (λ.), Λαγουδάκη, Παπαδοπούλου, Καββαδία, Καρπουζά
Α.Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (Νικολάκης): Νικολογιάννη, Κλάιν, Πατεράκη, Λιάγκη, Διάλλα, Σόουζα, Ιακωβίδου –λ / Φακοπουλίδου, Δικαιούλια, Καρακάση

Καζάζης: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

«Νομίζω σήμερα παίξαμε έτσι όπως έπρεπε να παίξουμε ειδικά μετά το τελευταίο παιχνίδι που είχαμε με τον Ολυμπιακό. Το Μαρκόπουλο είχε μια σημαντική απώλεια καθώς δεν αγωνίστηκε η διαγώνια του, αλλά εμείς ήμασταν σοβαροί από τον πρώτο ως τον τελευταίο πόντο κι αυτό που με χαροποίησε είναι ότι παίξανε όλες οι αθλήτριες και δείξανε ότι είναι σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας και συγκέντρωσης. Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση και δείχνουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο γι αυτό που θέλουμε να πετύχουμε».

Νικολάκης: «Μία κλάση ανώτερος ο Παναθηναϊκός»

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ για τη νίκη… Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι μια κλάση ανώτερος, αλλά η έλλειψη της Μερκάντο μας αποσυντόνισε, όμως δεν μπορούσαμε να μην της δώσουμε άδεια. Εμείς έχουμε άλλα παιχνίδια που πρέπει να χτυπήσουμε για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει με τη διοίκηση από την αρχή της χρονιάς. Ο Πανναξιακός και ΑΟ Θήρας έχουν προβάδισμα στη μάχη της τετράδας λόγω ρόστερ, μπάτζετ και προϊστορίας, ωστόσο Μαρκόπουλο, Άρης αλλά κι οι άλλες ομάδες της Θεσσαλονίκης δείχνουν ότι είναι ικανές να κάνουν την έκπληξη. Εμείς έχουμε πει ότι θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα η οποία στο μέλλον θα μπορέσει να κοιτάξει στα μάτια τις δυνατές ομάδες της Α1».

2 σχόλια

  • Comment Link ναυαρχος Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 13:35 posted by ναυαρχος

    POSTED BY PAO29 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΑΞΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • Comment Link pao29 Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016 16:14 posted by pao29

    καζαζη ακου τον δασκαλο...με φιλντ-κωνσταντινιδου στο μπλοκ δεν εχεις καμμια τυχη...σκεψου το πριν το ματς με την ναξο...μετα θα ειναι αργα για δακρυα...ο ρουσσης με στο καταχειμωνο εφυγε...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ