1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-11-2016 18:00

Ντέρμπι 4αδας στη Θεσσαλονίκη

Ο Άρης υποδέχεται τον ΑΟ Θήρας στο μεγαλύτερο ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17.00 του Σαββάτου της 8ης στροφής στην Α1 γυναικών. Οι δύο ομάδες διεκδικούν μια θέση στην τετράδα και ο αυριανός αγώνας είναι πολύ σημαντικός.
Ο Άρης θέλει η νίκη για να παραμείνει σε τροχία 4άδας καθώς ακολουθεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής Δημήτρης Σολκίδης δήλωσε: «Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, να παίξουμε καλά και να πάρουμε ότι μπορούμε περισσότερο από αυτό το δύσκολο ματς».

Από την άλλη ο ΑΟ Θήρας προέρχεται από τη νίκη απέναντι στην Ηλιούπολη και επιθυμεί να συνεχίσει νικηφόρα για να διατηρηθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο Απόστολος Οικονόμου με τη σειρά του ανέφερε: «Ξέρουμε ότι το ματς του Σαββάτου είναι πολύ σημαντικό και για τις δυο ομάδες , αφού έχουμε τον ίδιο στόχο την είσοδος μας στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος . Νομίζω πως και οι δυο ομάδες θα αντιμετωπίσουν το ματς ως ντέρμπι και θα κερδίσει εκείνη η ομάδα που θα διαχειριστεί καλύτερα την κούραση από τα συνεχόμενα ματς και το άγχος από την σπουδαιότητα του παιχνιδιού».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ