1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-11-2016 23:38

Παναθηναϊκός: «Το κατεστημένο θα πολεμηθεί» (video)

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε ο Παναθηναϊκός για την επίμαχη φάση στο φινάλε του 3ου σετ που στιγμάτησε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη για την 7η αγωνιστική της Α1 γυναικών.
Στην ανακοίνωση ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός μιλά για κατεστημένο που θα πολεμηθεί, ενώ δείχνει ως υπεύθυνους τον υπηρεσιακό πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Γιώργο Καραμπέτσο και την ΚΕΔ.

«Συγχαρητήρια στα κορίτσια, στο τεχνικό team και στους ανθρώπους που στηρίζουν την ομάδα, για την εμφάνιση στο Ρέντη. Είμαστε όλοι υπερήφανοι.
Το κατεστημένο και οι υπάλληλοί του θα πολεμηθούν και θα ηττηθούν. Υπεύθυνοι για τη σημερινή γελοιότητα είναι ο κ. Καραμπέτσος και η ΚΕΔ», αναφέρει η ανακοίνωση.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται κυρίως για την φάση που έγινε στο 25-26 του 4ου σετ. Τότε η διαιτητής Ειρήνη Μουλά είδε υπέρβαση της Φιλντ στην προσπάθει για να περάσει την μπάλα. Δείτε την επίμαχη φάση ΕΔΩ

6 σχόλια

  • Comment Link κωσταςπ. Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 11:06 posted by κωσταςπ.

    Εγω βλεπω στο βιντεο περναει το χερι της μεσα αλλα και λαθος να κανω εχετε το δευτερο παιχνιδι στην εδρα σας εκει να λυσετε τις διαφορες σας.

  • Comment Link τζίμης Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 07:12 posted by τζίμης

    πριν δυο χρόνια είχαμε διαιτητική σφαγή με δυο ανάποδα σφυρίγματα για να νικήσουν οι γαυρίνες, τώρα πάλι τα ίδια φαλτσοσφύριγμα για να μην τελειώσει το παιχνίδι 1-3, ως εδώ ήταν τα ψωμιά σας, τον Παναθηναικό και τον κόσμο του δεν θα τον εμπαίζει κανένας, τώρα το σουκού τα παιχνίδια είναι εντός σε Μετς και Πανελλήνιο γυναικείο και ανδρικό, κοράκια σας περιμένουμε και όλο το συνάφι του βόλλει, Μουλά έχεις τελειώσει ρε, έχει καεί το κατάλαβες με αυτό που έκανες?

  • Comment Link trelamenos Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 00:14 posted by trelamenos

    Να χαρώ εγώ εξυγιαντές του Βόλεϊ, Καραμπέτσοι, Μουλάδες, Βασιλειάδηδες … δεν ξεχνάμε και το περσινό τελικό το Κύπελλο ανδρών… ΜΠΡΑΒΟ ΚΕΔ ΜΠΡΑΒΟ ΕΟΠΕ. ΠΑΟ κάνε κάτι!

  • Comment Link antivolley Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016 22:07 posted by antivolley

    Μαγαζάκι μερικών ΚΕΔ και ΕΟΠΕ γεια σου ρε Καραμπέτσο προεδράρα!

  • Comment Link sp Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016 22:06 posted by sp

    Συμφωνω απολυτα,υποψηφιος για την ΕΟΠΕ με τον κυριο Μαυροματη..ΤΑΚΗΣ ΜΑΛΑΚΑΤΕΣ(εκπροσωπος παναθηναικου).Η διοικηση Μαυροματη ορισε την σημερινη κεδ !

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ