1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-11-2016 19:09

Τηλεοπτική μονομαχία στο Μετς και στο... βάθος ντέρμπι αιωνίων

O πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΑΟ Θήρας στο κλειστό του Μετς (17.30), 4 μέρες πριν πάει στο Ρέντη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.Ενας αγώνας που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports3

Μοναδικός στόχος των πρασίνων είναι η νίκη και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι του Παναθηναϊκού τη φετινή χρονιά και είναι το καλύτερο... τεστ πριν πάει να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ελλάδας και... αιώνιο αντίπαλο του.

Ο ΑΟ Θήρας προέρχεται από μία μεγάλη νίκη στο ντέρμπι των Κυκλάδων επί του Πανναξιακού. Η ομάδα γνωρίζει τις δυσκολίες του αυριανού αγώνα, ωστόσο υπάρχει πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Οικονόμου θέλει να επαναλάβει τον άθλο των περσινών ημιτελικών όταν πέρασε με νίκη από την Κυψέλη.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και σίγουρα είναι το πιο δυνατό τεστ, σε σχέση με όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει ως τώρα. Από κει και πέρα, εμείς αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και με τη βοήθεια του κόσμου μας θεωρώ ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει, τόσο για τη βαθμολογική συγκομιδή, όσο και για να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με μας».


Με τη σειρά του, ο τεχνικός του Α.Ο Θήρας, Αποστόλης Οικονόμου τόνισε: «Παίζουμε απέναντι σε μια από τις δυο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος που τυγχάνει να δείχνει και φορμαρισμένη αυτήν την στιγμή. Ξέρουμε ότι πλέον ο Παναθηναϊκός μας υπολογίζει και μας σέβεται και θα προσπαθήσει να πιάσει καλή απόδοση έτσι ώστε να διατηρήσει το αήττητό του και να πάει με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Για έμας από τη μεριά μας ξεκινάει μια ακόμα δύσκολη και απαιτητική εβδομάδα με τρία δύσκολα παιχνίδια και αυτό που θέλω από την ομάδα μου ειναι να παίξει χωρίς άγχος, να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό και να δείξουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα φετινά παιχνίδια απέναντι του».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ