1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-10-2016 15:06

Ρούσσης: «Κάτι όμορφο δημιουργείται εδώ»

Ο Γιώργος Ρούσσης μίλησε για τα δύο φιλικά με τον Ολυμπιακό, τόνισε ότι δημιουργείται κάτι όμορφο στη Νάξο και δήλωσε ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.
«Ήταν δύο πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό που είναι σαφώς σε καλύτερη κατάσταση από εμάς από τη στιγμή που έχει ξεκινήσει τη προετοιμασία του δύο εβδομάδες νωρίτερα και χωρίς πολλές αλλαγές στο ρόστερ του. Εμείς είχαμε ελλείψεις, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Δουλεύουμε και από τη Δευτέρα που θα είμαστε όλοι μαζί πλέον θα ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο τη πίεση. Στα κομμάτια που έχουμε δουλέψει έως τώρα έμεινα ικανοποιημένος. Αυτό που μ’ αρέσει είναι ότι βλέπω να δημιουργείτε κάτι πολύ όμορφο εδώ, μία πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα που θα το δουν όλοι στην αρχή του πρωταθλήματος. Ελπίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι και με δεδομένο ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με το καλημέρα».

Σχετικά με τις δύο ξένες αθλήτριες σημείωσε: Η Φρέσκο ήρθε από το …αεροπλάνο και απλά πάτησε παρκέ ενώ η Ποτοκάρ ήθελε να παίξει λίγο περισσότερο. Σίγουρα θα είναι διαφορετικές στα επόμενα παιχνίδια και θα μας βοηθήσουν σημαντικά» ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο του Πανναξιακού που έδωσε το παρών στο γήπεδο τονίζοντας «ευχαριστώ τον κόσμο που αγκαλιάζει την προσπάθεια που γίνεται. Συμμετέχουν δυναμικά σε όλα τα φιλικά και σίγουρα θα μας βοηθήσουν όπως και τα προηγούμενα χρόνια».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ