1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-09-2016 19:34

Οικονόμου: «Έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος»

Αισιόδοξος ενόψει της νέας χρονιάς εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΑΟ Θήρας Απόστολος Οικονόμου, μετά τον αγώνα με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στη Σαντορίνη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού στη σελίδα της αθηναϊκής ομάδας:
Κατ΄αρχήν να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Χαϊδαρίου που ήρθε στη Σαντορίνη, αποδέχτηκε την πρόσκλήση μας και ήρθε εδώ για το πρώτο μας φιλικό, τους ευχόμαστε καλή σεζόν να έχουν, με υγεία και να πετύχουν τους στόχους τους.

Για εμάς ήταν το πρώτο προπονητικό φιλικό, μετά από 3 εβδομάδες σκληρής προετοιμασίας με πολύ φυσική κατάσταση. Σήμερα ήταν το πρώτο τεστ να δούμε που βρισκόμαστε από τα στοιχεία του βόλεϊ. Από αυτή τη βδομάδα αρχίζουμε να εισάγουμε τα πιο τακτικά στοιχεία.

Θα προσπαθήσουμε να μοντάρουμε γρήγορα την ομάδα γιατί είναι μια καινούργια ομάδα, ώστε να είμαστε έτοιμοι την 1η αγωνιστική.

Ευελπιστώ ότι όλα θα πάνε καλά και θα είμαστε έτοιμοι όταν θα πρέπει. Καλή σεζόν να έχουν όλες οι ομάδες, με υγεία χωρίς τραυματισμούς.

3 σχόλια

  • Comment Link pao29 Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 12:53 posted by pao29

    posted by Καρπαζοδοτης...καρπαζοεισπρακτορα το τελος της αεκ θα εχεις και εσυ...φουσκα εισαι και θα σκασεις...αντε τωρα για κανα μπανιο...ειδικα φετος δεν υπαρχετε...εδω θαμαστε εμεις...για σενα αμφιβαλλω...εγω δεν δινω φαπες...εξαφανιζω...ειμαι ο χουντινι...

  • Comment Link Καρπαζοδοτης Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 16:23 posted by Καρπαζοδοτης

    Ελπιζω να εχεις κουρεψει σβερκο πριν παιξουμε, εχω ..........ευαισθητες παλαμες

  • Comment Link pao29 Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 19:13 posted by pao29

    οικονομου αν μπεις φετος τετραδα θα ειναι πολυ μεγαλη επιτυχια...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ