1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-08-2016 13:53

Στα... βάσανα ο Παναθηναϊκός

Με αισιοδοξία και μεγάλη διάθεση για σκληρή δουλειά, ξεκίνησε η νέα σεζόν για το γυναικείο τμήμα του Παναθηναϊκού. Η ομάδα πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με πολλά νέα πρόσωπα.

Το προπονητικό τιμ με επικεφαλής τον Δημήτρη Καζάζη, βοηθούς τους Γιώργο Μυλωνάκη και Άγκι Μπάμπουλη, τον φυσικοθεραπευτή Βασίλη Αγγέλου και τον στατιστικολόγο Στάθη Μαύρο αλλά και οι... παλιές Πέννυ Ρόγκα Αγγελική Καββαδία, Χαρά Παπαδοπούλου και Λυδία-Ευαγγελία Κάστανου, υποδέχτηκαν στην ομάδα μας τις Marisa Field, Jana-Franziska Poll, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Άννα Καρπουζά, Αθηνά Χρυσομάλλη και Στέλλα Λαγουδάκη, με την ευχή να έρθει μία επιτυχημένη σεζόν.

Μοναδικές απουσίες ήταν αυτή της Λίτσας Μερτέκη λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα και της Kyla Richey που θα ενσωματωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε στο panathinaikos1908.gr στο πλαίσιο της έναρξης της προετοιμασίας:

"Είμαστε μια καινούργια ομάδα ουσιαστικά, αφού έχουμε αλλάξει το προφίλ του ρόστερ. Ήρθαν τρεις ξένες παίκτριες και νέες Ελληνίδες και στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία καλή βάση για το παρόν και το μέλλον της ομάδας και να αγγίξουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας. Εφόσον το καταφέρουμε αυτό, θα είμαστε πολλοί ικανοποιημένοι και από κει και πέρα θα πετύχουμε αυτό που μας αξίζει πραγματικά. Εύχομαι πάνω από όλα να είμαστε υγιείς, με πίστη, προσπάθεια, υπομονή και επιμονή”.
Μοναδικές απουσίες ήταν αυτή της Λίτσας Μερτέκη λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα και της Kyla Richey που θα ενσωματωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ