1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-08-2016 22:34

Μέσα τα... κεφάλια στο Μαρκόπουλο

Αύριο στις 19.30 σε γυμναστήριο της περιοχής θα γίνει η πρώτη συνάντηση του Μαρκόπουλου, με τον Γιάννη Νικολάκη να έχει την πρώτη του γνωριμία με τις αθλήτριες. Από την «πρώτη» θα απουσιάζει η Έρικα Μερκάντο που θα προσγειωθεί στην Ελλάδα την επόμενη Δευτέρα (29/8), ενώ η Νάσια Φακοπουλίδου θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις την Πέμπτη 25 Αυγούστου.
Το δελτίο Τύπου του Μαρκόπουλου:

Την Τρίτη 23 Αυγούστου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο γυμναστήρο Kwaba η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας ώστε να γίνει η γνωριμία του προπονητικού team και των αθλητριών μας. Ο κ. Νικολάκης θα ενημερώσει τις αθλήτριες για τον πρόγραμμα των προπονήσεων αλλά και τον τρόπο που θα δουλέψουν τα κορίτσια μας φέτος.

Απόψε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα προσγειώνεται στη χώρα μας η αμερικανίδα Horton, η Νάσια Φακοπουλίδου θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις την Πέμπτη 24/8 ενώ η Erika Mercado φτάνει στην Ελλάδα την επόμενη Δευτέρα 29/8.

Το φετινό ρόστερ θα ολοκληρωθεί με την απόκτηση μιας πασαδόρου η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ