1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-07-2016 17:10

Η Τσουμήτα υπέγραψε στην Ηλιούπολη

Από τον Πανιώνιος στην Ηλιούπολη για την Αντιγόνη Τσουμήτα. Μετά από 4 χρόνιαστη Νέα Σμύρνη η Ελληνίδα κεντρική θα ενισχύσει την ομάδα της Δήμητρας Λυκογιάννη στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.
Η ανακοίνωση:

Άλλη μία μεταγραφή για την γυναικεία μας ομάδα είναι αυτή της Αντιγόνης Τσουμήτα από τον Πανιώνιο.

Η Αντιγόνη είναι γεννημένη το 1990 με ύψος 1.80 και αγωνίζεται ως κεντρικός. Προέρχεται από τον Αρίωνα Πτολεμαϊδας και τα τελευταία 4 χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Πανιωνίου, ενώ προηγούμενες ομάδες της ήταν το Μοσχάτο και ο Ατρόμητος Τριαδίου.

Καλοσωρίζουμε την Αντιγόνη στην ομάδα μας και ευχόμαστε υγεία και καλό πρωτάθλημα.

13 σχόλια

  • Comment Link Tasos Patelis Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 15:55 posted by Tasos Patelis

    Ρε παιδιά μπορεί να έχετε δικιο για την Τσουμητα για την αγωνιστική αξια ή για το χαρακτηρα της αλλά καποιοι την επελεξαν. Είναι της Ηλιουπολης με ποιο σκεπτικό και γιατι την επελεξαν. Αν την επελεξαν για χειροκροτητη μπορει να εκαναν καλα αν την επελεξαν για βασικη τοτε, οπως γραφουν καποιοι, εκαναν βλακεια.

    Οσον αφορα τη Γκουντμενκο ποτε επαιξε βολει ακριβως αυτη η παικτρια πιο πολυ στο ιατρειο την εβγαζε παρα στα γηπεδα.

  • Comment Link Toponimio Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 09:28 posted by Toponimio

    Εσεις εκει στην Ηλιουπολη μην μασατε.Εχετε φετος για υποδοχη την Γκρεκα

  • Comment Link Volleytree Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 07:14 posted by Volleytree

    Να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά η συγκεκριμένη αθλήτρια ειναι ψώνιο έχω υπάρξει συμπαίκτρια της ζει για την λεζάντα. η αλήθεια ειναι οτι ο Πανιωνιος την πίστεψε πολύ (στα μάτια μου ανεξήγητο πολλές φορές) σαν παίκτρια παίζει μόνο με το πάθος και την ψυχολογία εάν κάνει κανά δυο λάθη θα ακολουθήσουν κι αλλά άσε το σέρβις της δεν υπάρχει. Πάντως αυτο ηταν το όνειρο της να παίξει α1 μάλλον να χειροκροτεί τις άλλες που θα παίζουν όπως το απαιτούσε στον Πανιωνιο έτσι δεν ειναι αντυ;

  • Comment Link παρτο αλλιως Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016 11:08 posted by παρτο αλλιως

    δηλαδη τωρα θελετε να μου πειτε οτι την πηραμε για να βοηθησει? Μηπως πληρωσαμε κιολας για να την παρουμε? ας σοβαρευτουμε.Αυτο που βλεπω εγω που σκαμπαζω λιγακι απο βολλευ ειναι οτι ο Πανιωνιος στην θεση της πηγε και πηρε την Γκουτιμενκο που ειναι πολυ καλυτερη απο αυτην. εμεις δεν την ειχαμε δει? ουτε για σερβις δεν θα μπαινει η συγκεκριμενη.

  • Comment Link Ψηλός Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016 21:21 posted by Ψηλός

    Πάλι ταλενταρα πήραμε και το λέω αυτο γιατι είδα τα φιλικά με τον Πανιωνιο που κάναμε η κοπέλα δεν υπήρχε στο γήπεδο δεν νομίζω να ακουμπήσει. Απλά πρέπει να υπάρχει και ο πάγκος για να μπορεί να γίνεται και η προπόνηση. Παρα ταύτα καλή χρόνια να εχεις κοπέλα μου!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ