1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-07-2016 12:21

Η Άννα Μυλωνά στην Ελπίδα Αμπελοκήπων

Aπό τα Μουδανιά στην Ελπίδα Αμπελοκήπων η Άννα Μυλωνά. Η 18χρονη κεντρική θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Ελπίδας της νέα σεζόν στα σαλόνια της Α1, με την ίδια να δηλώνει ότι είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα της.
Παράλληλα ανακοινώθηκε η παραμονή του Γιάννη Κυλίτση στις ακαδημίες του συλλόγου. Αναλυτικά:

Η Ελπίδα ανακοινώνει την απόκτηση της 18χρονης Άννας Μυλωνά από τον ΠΟ Μουδανιών. Η Άννα είναι γεννημένη στις 20/5/1998, έχει ύψος 1.83 και αγωνίζεται ως κεντρική και διαγώνια. Με την ομάδα της Χαλκιδικής κατέκτησε δύο μετάλλια σε Final Four της ΕΠΕΣΘ και πήρε μέρος σε ισάριθμα Πανελλήνια πρωταθλήματα Κορασίδων (2013, 2014). Επίσης, είναι διεθνής με την εθνική ομάδα Κορασίδων.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής της η νεαρή αθλήτρια δήλωσε στο aselpis.gr: «Η μεταγραφή στην Ελπίδα είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Εύχομαι να μπορέσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της Α1 Γυναικών, να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα και να δικαιώσω τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε».

* Ο προπονητής Γιάννης Κυλίτσης θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στην Ελπίδα, στην οποία προσφέρει τις υπηρεσίες του επί 15 χρόνια. Ο έμπειρος τεχνικός, μετά από μία μεγάλη πορεία στον πάγκο της ανδρικής ομάδας, είναι από πέρυσι υπεύθυνος των Ακαδημιών Βόλεϊ του Συλλόγου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ