1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-07-2016 23:00

Η Διάλλα στο Μαρκόπουλο

Άλλη μία νεαρή και ταλαντούχα αθλήτρια θα ενισχύσει το Μαρκόπουλο τη νέα σεζόν. Η 18χρονη μπλοκέρ, Βασιλική Διάλλα έχει ξεχωρίσει με τη συμμετοχή της στις εθνικές ομάδες, αλλά και με την ΕΑΛ με την οποία κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
H ανακοίνωση

Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Βασιλικής Διάλλα. Η Βασιλική Διάλλα είναι γεννημένη στις 5 Mαρτίου του 1998, έχει ύψος 1.86 και αγωνίζεται ως κεντρική.

Η Βασιλική Διάλλα ξεκίνησε να παίζει βόλλεϋ στον ΑΣ Αργώ Βόλου ενώ την περσινή σεζόν μεταπήδησε στην ΕΑ Λάρισας. Με τα χρώματα της λαρισινής ομάδας κατέκτησε την 3η θέση στο Final-4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων στον Παλαμά Καρδίτσας και ψηφίστηκε ως η κορυφαία κεντρική της διοργάνωσης. Υπήρξε μόνιμο μέλος στις μικρές Εθνικές ομάδες και βασικό στέλεχος της Εθνικής Νεανίδων με την οποία συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η νεαρή αθλήτρια εκτός από τη Γυναικεία ομάδα του ΑΟ Μαρκοπούλου θα ενισχύσει σημαντικά και την προσπάθεια των Νεανίδων μας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Καλωσορίζουμε τη Βασιλική στην οικογένεια του ΑΟΜ και της ευχόμαστε μόνο επιτυχίες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ