1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-07-2016 18:10

Τριπλό «χτύπημα» με Σαλούστρου, Κοκκίου και Μαθιουδάκη η Ηλιούπολη

Δυναμικά συνεχίζει την μεταγραφική της ενίσχυση ο ΓΣ Ηλιούπολης, με την απόκτηση 3 αθλητριών. Η πρώτη ενίσχυση είναι με την Άννα Σαλούστρου που θα είναι μαζί με την Όλγα Μαλουσάρη (ανανέωσε) στο κέντρο της ομάδας.

Παράλληλα το κενό που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση της Μαρίνας Αργυροπούλου καλύφθηκε με την απόκτηση δύο λίμπερο. Ο λόγος για τις Τόνια Κοκκίου και Ευτυχίας Μαθιουδάκη που αποκτήθηκαν από το Μαρκόπουλο και τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου αντίστοιχα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ηλιούπολη έχει ήδη αποκτήσει τις Κις, Γκρέκα και Λάβδα.

Η ανακοίνωση για Σαλούστρου, Κοκκίου:

Η Άννα Σαλούστρου θα ενισχύσει το κέντρο της ομάδας μαζί με την Όλγα Μαλουσάρη. Η Άννα που είναι γεννημένη το 1985 έχει ύψος 1.88 και έχει περάσει από διάφορες καταξιωμένες ομάδες τα τελευταία χρόνια. Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Κτησιφώντα Παιανίας και στη συνέχεια πέρασε από την ΑΕ Κομοτηνής, το Μαρκόπουλο, Ρέθυμνο, Χαλάνδρι και Πανναξιακό.

Στην θέση του λίμπερο θα αγωνιστεί η Τόνια Κοκκίου μαζί με την Ευτυχία Μαθιουδάκη. Η Τόνια γεννημένη το 1988 και με ύψος 1.63, έκανε τα πρώτα της βήματα με την ομάδα του Παπαγου, στην συνέχεια στην ΑΕ Πατρών, Βριλήσσια και Μαρκόπουλου όπου αγωνίστηκε τα τελευταία 2 χρόνια.

Καλοσωρίζουμε και τις δύο αθλήτριες στην ομάδα μας και ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και καλό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση για Μαθιουδάκη:

Στην απόκτηση της Ευτυχίας Μαθιουδάκη προχώρησε το τμήμα γυναικών για την θέση του λίμπερο. Η νεαρή αθλήτρια έχει γεννηθεί το 1995 και έχει ύψος 1.67.

Προέρχεται από την ομάδα της Αργυρούπολης, όπου έχει διακριθεί σε αναπτυξιακά πρωταθλήματα ως καλύτερο λίμπερο και τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίστηκε στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

Καλοσωρίζουμε την Ευτυχία και ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά.

mathioudaki

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ