1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
29-06-2016 11:26

Πήρε Καρατερζή η ΑΕΚ

Κάτι φαίνεται να κινείται στην ΑΕΚ, η οποία σήμερα το πρωί απέκτησε μία ακόμα αθλήτρια στην προσπάθεια που κάνει για σχηματισμό μιας αξιόλογης ομάδας.
Η Έφη Καρατερζή είναι το 3ο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ. Μετά τις Καλαφατάκη και Αργυροπούλου η 20χρονη ακραία η οποία πέρυσι αγωνιζόταν στον Αίαντα Ευόσμου είναι η νέα μεταγραφή για την Ένωση.

Η Καρατερζή έχει ξεκινήσει την καριέρα της από Αλμυρό Βόλου ενώ μόνο κατά τις σπουδές της, τις δύο τελευταίες σεζόν, είχε σημαντικές παραστάσεις, αγωνιζόμενη στον Ηρακλή και στον Αίαντα.

Είναι γνωστό βέβαια πως η ΑΕΚ δεν μπορεί να έχει το ρόστερ που είχε παλαιότερα ωστόσο είναι σημαντικό πως άρχισαν να γίνονται τα πρώτα σημαντικά βήματα στον Γολγοθά που έχει μπροστά της η ομάδα.

1 σχόλιο

  • Comment Link pao29 Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 08:36 posted by pao29

    ακατανοητη η εμμονη της αεκ να κατεβει φετος και ενω οπως λεει πολυ σωστα και το αρθρο εχει μπροστα της γολγοθα ,συνεχιζει να κανει μεταγραφες με στοχο την Α2...μαλλον σας περισσευον χρηματα για ταξιδια...δεν θυμαστε τι εκαναν τα βριλησσια;;;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ