1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-05-2016 14:06

Πρόστιμο στον ΑΟ Θήρας με... καθυστέρηση

Με πρόστιμο 500 ευρώ τιμωρήθηκε ο ΑΟ Θήρας για την συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με τον Άρη στις 9 Ιανουαρίου. Μία καθυστερημένη απόφαση που πλαισιώθηκε από αθωώσεις άλλων ομάδων και αθλητών
Αναλυτικά

•Επέβαλε στο εγκαλούμενο σωματείο ΑΟ Θήρας χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500) ευρώ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 9/1/2016 μεταξύ των ομάδων ΑΟ Θήρας -ΑΣ Αρης του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

•Αθώωσε τους εγκαλούμενους αθλητές του σωματείου ΑΟΝΣ Μίλων Ιωάννου Κωνσταντίνο και Πανούσο Αθανάσιο για την συμπεριφορά τους προς τους διαιτητές στον αγώνα της 19/3/2016 μεταξύ των ομάδων ΑΟΝΣ Μίλων - ΓΣ Πανιώνιος του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Αθώωσε το εγκαλούμενο σωματείο ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ για την συμπεριφορά των αθλητών του.

•Αθώωσε το εγκαλούμενο σωματείο ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 17/1/16 μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – ΑΟ Μαρκόπουλο του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

•Αθώωσε την αθλήτρια Δρούγκα Σοφία του σωματείου ΑΕ Αγ. Παρασκευής για την συμπεριφορά της προς τους διαιτητές του αγώνα της 30/3/16 μεταξύ των ομάδων ΓΣΚ Ηρακλής – ΑΕ Αγ.Παρασκευής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Αθωώνει το σωματείο ΑΕ ΑΓ.Παρασκευής. για την συμπεριφορά της αθλήτριας του.

1 σχόλιο

  • Comment Link lower Τρίτη, 31 Μαΐου 2016 11:57 posted by lower

    Οτι να ΄ναι. Η πειθαρχικη επιτροπη της ΕΟΠΕ συνεδριάζει όποτε θέλει, και εκδιδει τις αποφάσεις ναι. Υπαρχουν προθεσμίες κ. πρόεδρεεεεεε Ντροπη σας πιά

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ