1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-05-2016 18:25

Στον Άρη η Έλενα Κωνσταντινίδου

Στη γενέτειρα της την Θεσσαλονίκη επιστρέφει η Ελένη Κωνσταντινίδου, μετά από ένα χρόνο στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό.
Η 24χρονη κεντρική υπέγραψε συμβόλαιο με τον Άρη, με τους «κιτρινόμαυρους» να συνεχίζουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό και μετά τις Κελεσίδου, Καραφουλίδου ανακοίνωσε και την Ελένη Κωνσταντινίδου.

Η Κωνσταντινίδου είναι γεννημένη στις 18/4/1992, έχει ύψος 1,81μ, έγινε γνωστή στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης όπου αγωνίστηκε για 7 χρόνια, τη σεζόν 2014-2015 ήταν στο Ανατόλια και στη συνέχεια στον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση 
Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την απόκτηση της Έλενας Κωνσταντινίδου.

Η εικοσιτετράχρονη Θεσσαλονικιά, αγωνίζεται στην θέση της κεντρικού, είναι γεννημένη στις 18/04/1992, έχει ύψος 1.86 και είναι διεθνής με τις Εθνικές,
κορασίδων, νεανίδων και γυναικών.

Η Κωνσταντινίδου έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις ομάδες του Ηρακλή, Ανατόλια και την αγωνιστική χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Δημήτρης Σολκίδης, έχει συνεργαστεί με την Έλενα Κωνσταντινίδου στο παρελθόν στην Εθνική κορασίδων.

Η Έλενα Κωνσταντινίδου δήλωσε στο www.arisvolleywomen,gr: “Αν και είχα και άλλες προτάσεις, ο Άρης μου έκανε μία πολύ καλή πρόταση και δέχτηκα να επιστρέψω στην Θεσσαλονίκη. Ο Άρης την φετινή χρονιά τα πήγε πολύ καλά, καθώς κατάφερε η ομάδα να κάνει πολλά πράγματα. Γνωρίζω αρκετά κορίτσια από τον Άρη και είχα την ευκαιρία να πληροφορηθώ και από αυτές πως η ομάδα λειτουργεί σε όλους τους τομείς άψογα. Στόχος μας είναι να προσπαθούμε συνέχεια για το καλύτερο, να είμαστε στην τετράδα και να διεκδικήσουμε όσο πιο υψηλούς στόχους μπορούμε”.

1 σχόλιο

  • Comment Link Πικρη αληθεια Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016 17:38 posted by Πικρη αληθεια

    Θεωρω οτι με τις μεχρι τωρα κινησεις ο ΑΡΗΣ εκτος της Καετανο δηλ.Κυριακιδου,Κελεσιδου,Καραφουλιδου,Κωσταντινιδου, μαλλον θα πληρωσει και θα εχει Αλεξακου δεν φτιαχνει ροστερ 4αδας,μαλλον 6αδας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ