1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-05-2016 15:35

Αρχόντης: «Να σταματήσει εδώ η κινδυνολογία»

O Λευτέρης Αρχόντης που ανέλαβε προσωρινά καθήκοντα εφόρου στην γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ, με δήλωση του φάνηκε καθησυχαστικός για το μέλλον του τμήματος και ζήτησε να σταματήσει η κινδυνολογία.

«Kατά την διάρκεια του τελευταίου ΔΣ, μου ανατέθηκε να αναλάβω το τμήμα βόλει γυναικών με την βοήθεια της team manager του αντρικού βόλει κας Πολα Κίτσου, λόγω της παραίτησης του εφόρου κυρίου Χ. Δούκα.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφέρω ,ότι με βάση το νέο σχεδιασμό λειτουργίας των τμημάτων αλλά και των ακαδημιών, σκοπός είναι να υπάρχει μέλος του διοικητικού συμβουλίου κοντά σε κάθε έφορο σε όλα τα τμήματα ,ώστε να βοηθάμε στη σωστή λειτουργία και να λύνουμε έγκαιρα κάθε πρόβλημα που τυχόν δημιουργείται.

Ετσι λοιπόν για να μη χάσουμε άλλο χρόνο αρχικά συναντήθηκα με την κ.Πόλα Κίτσου με σκοπό να προγραμματίσουμε τις κινήσεις μας ,οποια και θα ηθελα να την ευχαριστησω για την αδιάκοπη προσπαθεια και βοηθεια που εχει δωσει στα τμηματα βολει της ΑΕΚ.

Κατόπιν με τον προπονητή του τμήματος κύριο Μανώλη Ρουμελιώτη, όπου και μας ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε αυτή τη χρονιά καθώς επίσης και για τις οικονομικές εκκρεμότητες για τα έτη 2014-2015 και 2015-2016, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την συνεργασία με το τμήμα, λόγω με της μεγάλης αγάπης του για την ΑΕΚ κάτω από φυσιολογικές συνθήκες εργασίας

Στη συνέχεια συναντηθήκαμε με τον πρώην έφορο κύριο Δουκα όπου εδώ παρακαλώ θα ήθελα να αναφέρω ότι η παραίτηση του ήταν ξαφνική για εμάς τα νέα μέλη του ΔΣ και έτσι δεν υπήρξε το περιθώριο κάποιας προηγούμενης συζήτησης μαζί του.Στην επικοινωνία που είχαμε μας ανέφερε τους λόγους παραίτησης αλλά και τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν μείνει κατά την διάρκεια της θητεία του (2014-2016). Εδώ παρακαλώ θα ήθελα εκ μέρους όλου του ΔΣ να τον ευχαριστήσω για την πολυετή προσφορά του ως έφορος του τμήματος βόλει

Κατόπιν επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με αθλήτριες από το υπάρχον ρόστερ εκτός από κάποιες οι οποίες απουσιάζουν με τις εθνικές ομάδες και επίσης ήρθαμε σε επικοινωνία με καινούργιες αθλήτριες όπου έχουν μείνει ελεύθερες από τις ομάδες τους. Με λύπη μου εδώ θα ήθελα να επισημάνω ότι οι αθλήτριες μας που προχώρησαν σε συμφωνία με άλλες ομάδες δεν μίλησαν με την νέα διοίκηση, παρότι οικονομικά ήταν τακτοποιημένες για την χρονιά που πέρασε.

Τελειώνοντας με την αναφορά στις ήδη ενέργειες που έως τώρα έχουν γίνει, παρακαλώ να σταματήσει κάθε κινδυνολογία που κυκλοφορεί για το τμήμα του γυναικείου βόλει που μόνο καλό δεν κάνει στο βόλεϊ και γενικά στο χώρο του αθλητισμού.

Μην κρίνεται και μην πυροβολείτε τη νέα διοίκηση, η οποία από την ημέρα που εξελέγη σε σώμα στις 26/04/2016 προσπαθεί να δώσει λύσεις σε λειτουργικά και οικονομικά προβλήματα μιας ολόκληρης χρονιάς και ταυτόχρονα να προγραμματίσει τη σωστή λειτουργία όλων των τμημάτων της επόμενης.

Καλούμε όλες τις δυνάμεις της αγαπημένης μας ομάδας να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια της ενδυνάμωσης όλων των τμημάτων έτσι ώστε να γίνει το όνειρο πραγματικότητα και η Μανα ΑΕΚ να πάει όσο ψηλότερα γίνεται».

9 σχόλια

  • Comment Link μπατιρης Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016 17:05 posted by μπατιρης

    @baltisi Μαλλον δεν εχεις καταλαβει φιλε μου.Η ομαδα εχει καταντησει ετσι για τα χρωστουνενα του Παπαδημητρίου,τα λεφτα που χρωσταει η ομαδα και εχει απαγορευση μεταγραφων ειναι απο την περιοδο που αυτος εκανε κουμαντο.Ο Μιχαηλ οσο ητανε οτι ελεγε το τηρουσε.

  • Comment Link balltisi Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016 18:42 posted by balltisi

    παπαδημητριου γυρνα πισω η εστω τηλεφωνα αυτoi κατεστρεψαν οτι εχτισες εσυ με τον μιχαηλ για καμια 6ετια ντροπη σας αλεξιου δεν φτανεις ουτε το 1% του χατζηχριστου η του παπαδημητριου... με αυτους περναμε τιτλους η πρωταγωνιστουσαμε δεν παλευαμε για την σωτιρια

  • Comment Link volley1980 Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016 06:30 posted by volley1980

    Απ' οτι βλέπω εκτός από την ομάδα πρέπει να αγαπάει πολύ και το volleynews ......ποιός?
    Εσείς γνωρίζετε πολύ καλά γιατί είναι υπό την προστασία σας

    Αντε και καλά χριστούγενα...αμερόληπτοι

  • Comment Link filadelfiotis Τρίτη, 24 Μαΐου 2016 14:58 posted by filadelfiotis

    Κυριε Αρχοντη μετα απο ενα χρονο απουσιας,μετα απο αποχωρησεις αθλητριων,απληρωτους λογαριασμους ,κομμενα ρευματα,εξωσεις,απληρωτους μισθους και ενα σωρο αλλα,εχεις το θρασος να λες και ψεματα.Για πες μας ποιες ειναι οι αθλητριες που εχουν εξωφληθη; Μηπως εννοεις αυτες που πληρωσε ο γνωστος αξιοπρεπης επιχειρηματιας που δεν εχει καμμια απολυτως σχεση με την ερασιτεχνικη; Ντροπη...με ξενη τσεπη μαγκες.Αντι να λες τις τετριμενες βλακειες παρε τηλεφωνο,ζητα συγνωμη απο τον προπονητη τις παιχτριες και το κοσμο που κρατησανε την ομαδα ορθια,και κυριως πες τους ενα ευχαριστω..Κυριοι του site καλο ειναι καποια σχολια που δεν σας ειναι αρεστα αλλα δεν ειναι υβριστικα να τα δημοσιευετε.

  • Comment Link Φιλαθλ0s Τρίτη, 24 Μαΐου 2016 10:12 posted by Φιλαθλ0s

    AEKVCfan έχουν νωπή εκλογική εντολή και ψηφίστηκαν σχεδόν απ' όλους που πήγαν να ψηφίσουν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ