1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-05-2016 13:39

Ρούσης: «Γερές βάσεις μαζί με τον κόσμο»

Ο νέος Πανναξιακος χτίζεται με τον Γιώργο Ρούση στον πάγκο με τον Έλληνα τεχνικό να αναλαμβάνει να συνεχίσει τις επιτυχίες της ομάδας σε Ελλάδα με την παρουσία της στα πλέι οφ, και Ευρώπη με τις μεγάλες προκρίσεις. Αυτό που προέχει όμως για τον Ρούση είναι να χτιστεί μια ομάδα με γερές βάσεις και ο κόμος να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι ο προπονητής του Πανναξιακού, και ανυπομονώ να χτίσουμε μία ομάδα μαζί με την διοίκηση του συλλόγου που θα πετύχει τους στόχους της, αλλά κυρίως θα θέλαμε να τις χτίσουμε με γερές βάσεις. Θέλουμε ο κόσμος του νησιού να αγκαλιάσει αυτή τη νέα προσπάθεια και να είναι αρωγός όπως είναι όλα αυτά τα χρόνια.

Είμαι σίγουρος πως οι Ναξιώτες φίλαθλοι και οι οπαδοί τις ομάδας θα στηρίξουν τον Πανναξιακό δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα σε κάθε εντός έδρας αγώνα και θα αγωνιζόμαστε σε ένα γεμάτο γήπεδο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ