1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-04-2016 15:51

«Συγγνώμη» από τον Παναθηναϊκό για την αποτυχημένη χρονιά

Τον απολογισμό της φετινής σεζόν στην γυναικεία ομάδα έκανε η διοίκηση του Παναθηναϊκού, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η χρονιά θεωρείται αποτυχημένη και ζήτησαν συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας.
«Ο αγωνιστικός απολογισμός της φετινής περιόδου στο βόλεϊ γυναικών κρίνεται, δίχως αμφιβολία, αποτυχημένος. Ο χτεσινός αποκλεισμός από τον τελικό του πρωταθλήματος ήταν η κατάληξη μιας συνολικά κακής σεζόν. Τα οικονομικά προβλήματα που κληρονομήσαμε και δεν μας επέτρεψαν να έχουμε μπάτζετ ανάλογο των ανταγωνιστών μας, σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν δικαιολογία για αυτά τα αποτελέσματα. Παναθηναϊκός θα πει μαχητική ψυχή και τουλάχιστον αυτό πρέπει πάντα να το επιβεβαιώνουν μέσα στο γήπεδο όλα τα τμήματα του Συλλόγου.

Ως ΔΣ του Παναθηναϊκού ΑΟ, πρώτοι αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και ζητάμε συγγνώμη. Ξέρουμε βέβαια, ότι μια συγγνώμη δεν φτάνει. Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε αποφάσεις και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι η επόμενη χρονιά καλύτερη. Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους που στάθηκαν δίπλα μας και τους χορηγούς μας για τη συμπαράσταση».

84 σχόλια

  • Comment Link Πικρη αληθεια Πέμπτη, 05 Μαΐου 2016 03:19 posted by Πικρη αληθεια

    pao 14 το respect ειναι για τα δικα σου λεγομενα . παρεξηγησες.

  • Comment Link pao14 Τρίτη, 03 Μαΐου 2016 17:05 posted by pao14

    Respect σε κάποιον που δεν σέβεται εσένα κι'εμενα αποκαλώντας μας άσχετους και βλακες χωρίς καν να σκέπτεται ότι κάποιοι από εμάς πιθανόν να έχουμε υπάρξει και αθλητες ,δεν τρέχει και τίποτα,όμως το να μη σεβεσαι αθλήτριες προπονητές,και κυρίως το συλλογο που όλοι ξέρουμε τι λούκι έχει περασει μέχρι να καταφέρει να υπάρχει μία συνέπεια ,παρά το ότι παράγοντες που μέχρι πριν μερικά χονια βαζανε ένα καρρο χρηματα σαρώνοντας τα πρωταθλήματα,ενώ τώρα δεν βάζουμε μία,για τι respect μιλάς ρε φίλε;ας αποδείξουν κάποιοι οτι σεβοντε το διάλογο,δηλαδή την αντίθετη άποψη,και μετά συζηταμε

  • Comment Link Πικρη αληθεια Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016 07:43 posted by Πικρη αληθεια

    PAO 14 , RESPECT !!

  • Comment Link @1908 Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016 09:26 posted by @1908

    by posted συμφωνω απολυτα το βαρος πρεπει να πεσει στα ακρα και ισως η μια να εχει βρεθει ηδη μην ζητησεις να μαθεις περισσοτερα γιατι θελω να το διασταυρωσω αν ισχυουν οι πληροφοριες μου

  • Comment Link pao 14 Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016 08:33 posted by pao 14

    Γραφικε παο29 καθε χρονο τα ιδια λες.Η μια σου βρωμαει,η αλλη σου ξυνιζει.Θυμισου τι ελεγες για Κουτουξιδου οταν ανακοινωθηκε.Μοιραζες μαντηλακια για τα δακρυα,μετα εκανες τουμπεκι,και τελος ειδες το γαυρο να σηκωνη παλι κουπες.Οι γαυροι καθε χρονο μαζευουνε 21000Χ50 και δεν ξερω ποσες χιλιαδεςΧ10 και γινοντε μαγκες.Εσυ και κατι αλλοι τζαμπατζηδες μπορεις να μας πης εκτος απο ψευτογνωσεις και θεωριες της πλακας τι αλλο καταθετεις για τον Παναθηναικο;Για το Καζαζη και αθλητριες που φημολογειται οτι ενδεχεται να ερθουν στον Π.Α.Ο επαναλαμβανεις αυτα τα ευτελη σχολια που συνηθιζεις.Εαν ομως συμβη κατι διαφορετικο,ειμαι σιγουρος οτι θα ακολουθησης τη γνωστη τακτικη σου, δηλαδη του αρουραιου που λουφαζει.Βγαινεις λοιπον επωνυμα μας λες τις αθλητριες,τον Προπονητη,τις πηγες που θα βρης τα λεφτα,και στην επιτυχια απολαμβανεις την εκτιμηση ολων μας η στην αποτυχια τρως τις φαπες μαζεμενες απο ολους μας.Αντε Καραγκιοζακο αβανταδορε του γαυρου,για να τελειωνουμε με τα αιμετικα σου σχολια!!!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ