1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-04-2016 17:18

Ανοίγει η αυλαία στην Κυψέλη απέναντι στην «σταχτοπούτα» Σαντορίνη

Ώρα ημιτελικών και στην Α1 Γυναικών. Η αυλαία θα ανοίξει αύριο (6/4, 15.00) στο κλειστό της Κυψέλης, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΑΟ Θήρας.
Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές την φετινή σεζόν (δύο για το πρωτάθλημα και μία για το κύπελλο), με τις πράσινες να προηγούνται 2-1 στις νίκες. Το τριφύλλι ευελπιστεί να βρεθεί όπως και πέρυσι στους τελικούς, ενώ η ομάδα της Σαντορίνης συμμετέχει για πρώτη φορά στα ημιτελικά.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί την πρώτη φάση των πλέι οφ με τον τεχνικό των «πρασίνων», Δημήτρη Καζάζη να τονίζει: «Ξεκινά μια σημαντική σειρά αγώνων, θεωρώ ότι η ομάδα μου είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει. Θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα και έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται για τα παιχνίδια που έρχονται με την ομάδα της Σαντορίνης. Ο αντίπαλος είναι μια καλή και δυνατή ομάδα αλλά ευελπιστούμε ότι με τη βοήθεια και του κόσμου μας θα κάνουμε το πρώτο βήμα».

Από την άλλη αισιοδοξία υπάρχει και στη νησιωτική ομάδα που βρίσκεται από σήμερα στην Αθήνα με τον προπονητή του ΑΟ Θήρας, Απόστολο Οικονόμου να σχολιάζει για την αναμέτρηση: «Ξεκινούν αύριο οι ημιτελικοί και έχουμε μείνει οι τέσσερις καλύτερες ομάδες που θα παλέψουν για την είσοδο τους στον τελικό . Εμείς ως Α.Ο Θήρας αφού αρχικά πετύχαμε τον στόχο της 4αδας και την έξοδο μας στην Ευρώπη, μπαίνουμε για πρώτη φορά σε αυτήν την διαδικασία των πλέι οφ και θέλουμε να δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο . Φυσικά, ξέρουμε ότι φαβορί ειναι ο Παναθηναϊκός , αλλά εμείς σε αυτή τη σειρά των αγώνων, θέλουμε να παίξουμε στα αγωνιστικά μας όρια έτσι ώστε να εξαντλήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε για την είσοδο μας στον τελικό».

1 σχόλιο

  • Comment Link pao29 Τρίτη, 05 Απριλίου 2016 15:21 posted by pao29

    ο οσφπ εχασε 4 σετ απο εμας, 3 απο ναξο, και 2 με αρη...και αν σκεφτουμε το πρωτο παιχνιδι στη θηρα που αδικησε τον ευατο της θα εχανε παραπανω απο ενα σετ...δηλ ο οσφπ οπου βρηκε μια σοβαρη αντισταση με την βοηθεια πολλων παραγοντων αλλου τα καταφερε αλλου οχι...αυτη ειναι η αχτυπητη ομαδα;;;εγω βλεπω να πεφτουν διακοπτες στο ρεντη...θυμηθειτε το...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ