1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-03-2016 15:30

Τέλος ο Ιβάνοβιτς από το Μαρκόπουλο: «Σας ευχαριστώ για όλα»

Νέο προπονητή αναζητά από σήμερα το Μαρκόπουλο, καθώς όπως ανακοινώθηκε λύθηκε από κοινού η συνεργασία με τον Βέσκο Ιβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός μετά από δύο επιτυχημένα χρόνια με την ομάδα των Μεσογείων κλείνει τον κύκλο του και πλέον θα ψάξει τον νέο σταθμό στην καριέρα του.

Η ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου ανακοινώνει τη κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Βέσκο Ιβάνοβιτς. Η προσφορά του κ. Ιβάνοβιτς στο σύλλογο μας ήταν κάτι περισσότερο από σημαντική και μετά από 2 χρόνια κοινής πορείας κλείνει ο κύκλος μιας επιτυχημένης συνεργασίας.

Το ΔΣ και ο Πρόεδρος του ΑΟ Μαρκοπούλου ευχαριστούν θερμά τον κ. Ιβάνοβιτς για την προσφορά του και του εύχονται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Από την πλευρά του ο κ. Ιβάνοβιτς δήλωσε:

”Έπειτα από 2 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας αποφασίσαμε από κοινού με το Μαρκόπουλο να λύσουμε τη συνεργασία μας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την δουλειά που κάναμε τα τελευταία 2 χρόνια και από την πορεία του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Δουλέψαμε σκληρά και πετύχαμε τους στόχους που είχαμε θέσει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ του ΑΟ Μαρκοπούλου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και τις αθλήτριες που συνεργαστήκαμε ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ιδιαίτερα θα ήθελα να να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Ευαγγελίου τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά για την άριστη συνεργασία που είχαμε ο οποίος σε όλη την πορεία ήταν πάντα δίπλα μου και είχα την απόλυτη στήριξη του”.

36 σχόλια

  • Comment Link παο13 Παρασκευή, 01 Απριλίου 2016 12:12 posted by παο13

    posted by αποψη ξενες θα αποκτηθουν σιγουρα απο τη στιγμη που το μπατζετ οπως παραδεχτηκε και ο καζαζης σε συνεντευξη του θα ναι αυξημενο σε συγκριση με περυσι, και οι πληροφοριες μου λενε για 3 πασα, ακραια, και διαγωνια by posted pao29 ειναι σωστες οι πληροφοριες μου εσυ που γνωριζεις τα πραγματα απο κοντα

  • Comment Link pao29 Παρασκευή, 01 Απριλίου 2016 07:08 posted by pao29

    posted by Υποψιασμενος...η θηρα εκανε μια νικη με μας και νομιζουν ολοι οτι τωρα θα χτυπησει και τελικους...μια παικτρια εχει πολυ καλη η οποια οταν δεν τραβαει η δεν παιζει η θηρα ειναι ομαδα σειρας...οπως και να εχει η ομαδα ετοιζεται για τους τελικους...εκει θα δω και τον καζαζη σαν προπονητη...βασικα του αρεσει να παιζει πολυ με διαγωνιο και να πιεζει παρα πολυ στα σερβις...τωρα θα μου πεις η κουτουξιδου τι θα κανει;;;μεχρι τωρα εδειξε οτι δεν βοηθησε οσο επρεπε την ομαδα με την τεραστια πειρα της...

  • Comment Link Υποψιασμενος Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 18:47 posted by Υποψιασμενος

    pao29 εσυ λες οτι η ομαδα σβηστη θα περασει την Σαντορινη,εγω λεω οτι αν το αγωνιστικο στροφομετρο δεν δουλευει στα κοκκινα -ειδικα τωρα που η ΘΗΡΑ καθαρισε με την Ευρωπη και θα παιξει χωρις αγχος -θα δουμε τον τελικο στην τηλεοραση

  • Comment Link Αποψη Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 18:24 posted by Αποψη

    Φιλε Μαρκο νομιζω Ρουσση μπορεις υπο προυποθεσεις ,Ζενια πολυ δυσκολο ακομα και αν τα καταφερεις με Ρουσση ,αποτελει τον φυσικο ηγετη του Ευρωπαιου-μαλλον- ΠΑΟ και δυσκολα θα αλλαξει ροττα ποσο μαλλον που αν ο Παο κανει καλυτερο προγραμ/μο του χρονου με τις ξενες του μπορει να επιστρεψει στους τιτλους,Αναστασια εννοεις την Γεωργιαδη της Σαντορινης ??αν ναι σε βλεπω χλωμο, νομιζω οτι αυτη και η Κωσταντινιδου η Αλικαρα βεβαιως-βεβαιως θα ειναι μηλα της εριδος για το κεντρο των Ευρωπαιων των κυκλαδων και οχι μονο,οποτε.........ψυχραιμια.

  • Comment Link Μεσογειος Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 10:10 posted by Μεσογειος

    Φίλε Μάρκο μακάρι αλλα η Αναστασια μάλλον δύσκολα θα φύγει απο Θηρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ