1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-03-2016 12:17

Η συγγνώμη των Volcans

Ο ιδρυτικό μέλος των Volcans, Νίκος Ρούσσος, μιλώντας σε τοπική ιστοσελίδα, έβαλε τέλος στην... παρεξήγηση που προέκυψε ανάμεσα στον ΑΟ Θήρας και τον Πανναξιακό. Ζήτησε συγνώμη για τα περιστατικά βίας στο ντέρμπι των δύο ομάδων και υποσχέθηκε ότι δεν θα επαναληφθούν.
«Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Θέλω μέσω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη στην ομάδα του Πανναξιακού και αυτό ισχύει για όλα τα μέλη των Volcans. Ειλικρινά θα πρέπει να σταματήσουν τα όσα γράφονται, αφού τα περισσότερα είναι διογκωμένα. Είμαστε δύο γειτονικά νησιά και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μπαίνουμε σε τέτοιες κόντρες. Ποτέ δεν θα πετούσαμε καπνογόνα σε γυναίκες... ωστόσο για όσα κάναμε και μπορούν να χαρακτηριστούν απρεπή ή άσχημα θέλω για ακόμη μία φορά να ζητήσω ένα δημόσιο συγνώμη. Τέλος θέλω να συγχαρώ και τις δύο ομάδες για τις πορείες του και να τους ευχηθώ να φτάσουν κάποτε και στην πρώτη θέση του Ελληνικού πρωταθλήματος. Όσο περνά από το χέρι μου υπόσχομαι ότι τέτοια συμβάντα δεν θα επαναληφθούν ποτέ στο μέλλον. Οι Κυκλαδίτες πρέπει και θα είμαστε ενωμένοι, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας χαρακτηρίζει εχθρούς»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ