1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-03-2016 22:35

«Χρυσό» τρίποντο για τον Πανναξιακό

Την πιο σημαντική νίκη της χρονιάε πήρε ο Πανναξιακός, που με το 3-0 απέναντι στην Ηλιούπολη πήρε το εισιτήριο της τέταρτης θέσης ενόψει των πλέι οφ της Α1 γυναικών. Στα ημιτελικά του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με μειονεκτημα έδρας.
Η ομάδα της Νάξου δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το «τρίποντο» και σε συνδυασμό με την ήττα του Άρη να πάρει θέση για τα πλέι οφ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πανναξιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά με όπλο το σερβίς και το καλό μπλοκ, κάνοντας το 1-0 με 25-12.

Αντίστοιχα καλά ξεκίνησε ο ΠΑΟΝ και στο δεύτερο σετ και προηγήθηκε με 19-11 με την όπως πάντα μαχητική Ηλιούπολη να ανεβάζει στροφές κυρίως στην επίθεση και με συνεχόμενα μπλοκ άουτ να πλησιάζει 20-18 χωρίς να μπορεί να ανατρέψει για το 2-0 των νησιωτών με 25-20.

Στο τρίτο σετ, η Ηλιούπολη ανακάτεψε την τράπουλα (με Γιοβάνη κέντρο και τη Μπανίκα διαγώνια) και ήταν πάλι ανταγωνιστική (14-14) αλλά ο Πανναξιακός στα σημεία ήταν πιο συγκεντρωμένος με καλή επιθετική λειτουργία και κατάφερε να φτάσει στο 3-0 με 25-21, παίρνωντας τους τρεις βαθμούς της νίκης και πανηγυρίζοντας την είσοδό του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Τα σετ: 3-0 (25-12, 25-20, 25-21)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Κόβαζιτς): Μιλοβάνοβιτς, Διώτη, Καρπουζά, Τοτσίδου, Μεταξά, Περίν / Κελεσίδου -λ, Αποστολίδου, Δρακουλίδου, Φάρκωνα, Νούσια
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Λυκογιάννη): Γκλιγκόροβιτς, Καπέλλου, Γιοβάνη, Μπανίκα, Μαλουσάρη, Βούκοβιτς/ Αργυροπούλου -λ, Βέλλιου

Ζόραν Κόβαζιτς: «Είμαι ευχαριστημένος και χαρούμενος πήρε τη νίκη και κατάφερε να μπει στα πλέι οφ. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες και παρά τα όποια αγωνιστικά προβλήματα (σ.σ πριν από τον αγώνα με τον ΑΟΘ) τα κορίτσια πάλεψαν και έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους. Αξίζουν συγχαρητήρια. Από εκεί και πέρα, καθαρίζει το μυαλό μας, είμαστε στα πλέι οφ και θέλουμε να ευχαριστηθούμε το βόλεϊ, κάνοντας ότι καλύτερο μπορούμε».

Δήμητρα Λυκογιάννη: «Σίγουρα εμείς καναμε ότι μπορούσαμε απέναντι στον Πανναξιακό που ήταν πολύ μαχητικός και ήθελε ενα καθαρό ματς για να μπει στα πλέι οφ. Αν και μπήκαμε μουδιασμένα, ανεβάσαμε την απόδοσή μας στη συνέχεια. Όπως και να χει η χρονιά κλείνει ευχάριστα με καλό κλίμα και χαμόγελα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ