1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-03-2016 15:55

Βεντέτα Σαντορίνης-Νάξου (videos)

Τα επεισόδια στη Σαντορίνη, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΟΘήρας-Πανναξιακός, αποτέλεσαν αντικείμενο σχολιασμού, σε σύγκριση με αυτά της Λευκάδας, μετά το πρόσφατο επεισόδιο της  βεντέτας που άνοιξε πριν από μήνες και συνεχίζεται.

O Γιάννης Φιλέρης έγραψε στο sport24.gr, τα παρακάτω http://www.sport24.gr/Columns/Fileris/hotel-ntou-kai-ksilo.3967197.html

Η βεντέτα ΑΟΘήρας-Πανναξιακού ξεκίνησε με την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου Μαρκόπουλο-ΑΟΘήρας, λόγω της απεργίας της ΠΝΟ, παρότι την ίδια ημέρα ήρθε στον Πειραιά με πλοίο ο Πανναξιακός. Ακούστηκε ότι συμφώνησαν τα δυο σωματεία και τους έκανε το χατίρι η ΚΕΠ, επειδή το Μαρκόπουλο δεν ήθελε να κουραστούν οι νεανίδες που θα έπαιρναν μέρος στην τελική φάση του πρωταθλήματος νεανίδων και ο ΑΟΘήρας επειδή είχε τραυματισμένες παίκτριες. Τελικά μετά από θύελλα διαμαρτυριών και παρέμβαση της άτυπης   τριμελούς επιτροπής (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανναξιακός) μετατέθηκε ο αγώνας κατά μια ημέρα.

Η ΕΟΠΕ(προφανώς στέλεχος της ΚΕΠ) έριξε το λάδι στη φωτιά , γιατί όπως κατήγγειλε ο αντιπρόεδρος του ΑΟΘήρας κ. Σπυριδάκης, σε τηλεοπτική εκπομπή στις Κυκλάδες "όπως μου είπαν από την ΕΟΠΕ, ο Άρης και ο Πανναξιακός αντέδρασαν στην αναβολή του αγώνα Κυπέλλου".

Τη σκυτάλη πήραν οι οπαδοί του ΑΟΘήρας και στο τηλεοπτικό παιχνίδι Ηλιούπολη-ΑΟΘήρας έβριζαν εν χορώ τον Πανναξιακό και τον μάνατζερ του Άρη Γιάννη Γιαννάκη, τον οποίο προπηλάκισαν στον μεταξύ τους αγώνα όπως κατήγγειλε ο ίδιος. Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του Άρη για απρεπή και απαράδεκτη συμπεριφορά του ΑΟΘήρας, που δεν τους έδινε το γυμναστήριο για προπόνηση και όταν μπήκαν με χίλια ζόρια μέσα, βρήκαν κλειδωμένες τις μπάλες. Ακολούθησε και διαμαρτυρία του Ολυμπιακού επειδή δεν έδωσε ο ΑΟΘήρας το γυμναστήριο για προπόνηση στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Ο αγώνας Πανναξιακός-Ολυμπιακός 3-1 ήταν το επόμενο επεισόδιο, με κάποιες  αθλήτριες του ΑΟΘήρας (βλέπε δηλώσεις Γεωργιάδου) να μιλούν για "¨αλχημείες" αποτελεσμάτων. Σημειωτέον ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε χωρίς τις τραυματισμένες Μαλασάι, Λαζάρεβιτς, Χριστοδούλου. Αργότερα βέβαια το site, ανασκεύασε τις δηλώσεις και η αθλήτρια έλυσε τις όποιος παρεξηγήσεις με τις αθλήτριες του Πανναξιακού.

Ο αγώνας ΑΟΘήρας -Πανναξιακός ήταν το αποκορύφωμα, αφού όπως κατήγγειλαν οι Ναξιώτες, τους υποδέχθηκαν με υβριστικά συνθήματα και απειλές(βλέπε το βίντεο που ανάρτησαν οι ίδιοι οι Σαντορινιοί) έριξαν καπνογόνα στον μάνατζερ κ. Βιντηλαίο και ανάρτησαν πανό (ΠΟΥ+ΞΥ, ΤΣΟ+ΛΟ) , ενώ όπως καταγγέλλουν οι Ναξιώτες και αθλήτριες του ΑΟΘήρας ανάρτησαν παρόμοια συνθήματα στο FBμετά τη νίκη τους.

Να σημειώσουμε οτι η Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας είχε τιμωρήσει με δυο αγωνιστικές και στέρηση της φιλάθλου ιδιότητας για μεγάλο χρονικό διάστημα όλες τις αθλήτριες του Παναθηναϊκού, που στην προθέρμανση του αγώνα με τον Ολυμπιακό φορούσαν μπλουζάκια με τις λέξεις ΤΣΟ+ΛΟ και κάτι παρόμοιο ενδέχεται να συμβεί και με τις αθλήτριες του ΑΟΘήρας, σε περίπτωση καταγγελίας από τον Πανναξιακό.

Κι όλα αυτά στο βόλει γυναικών και σε αγώνα μεταξύ των ομάδων δυο νησιών των Κυκλάδων.

 

Media





11 σχόλια

  • Comment Link ATHENS FAN Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 21:24 posted by ATHENS FAN

    επειδή είμαι νησιώτης (όχι Σαντορινιός ή Ναξιώτης) αλλά θαυμάζω τις προσπάθειες που κάνουν κάποιοι άνθρωποι στα νησιά (όπως γίνεται και στη Σύρο) με πολύ πιο δύσκολες συνθήκες οικονομικές από ότι στα αστικά κέντρα, καλό είναι τα δύο γειτονικά νησιά και συγκεκριμένα οι παράγοντες τους να αφήσουν τυχόν αντιπαλότητες οι οποίες δυστυχώς μεταφέρονται και στις αθλήτριες. Δεν διάβασα την αρχική δήλωση της αθλήτριας (καλό θα ήταν ο δημοσιογράφος να βγεί και να το πει) αλλά πρέπει να σεβαστούμε την αθλήτρια και τον πατέρα της που στην χειρότερη περίπτωση αναγνωρίζουν ότι υπήρχε αστοχία. Επίσης από τα video φαίνεται ότι ..κάτι έγινε δικαιώνοντας τους Ναξιώτες.

  • Comment Link naxiotis Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 16:53 posted by naxiotis

    Κύριε Γεωργιάδη δεν νομίζω να έχει μιλήσει με την διοίκηση του Πανναξιακου αον και να την έχουν συγχωρέσει , ας μας πεις με ποιους μίλησε να μάθουμε και εμείς , εάν ειναι έτσι και αυτα που δηλώνετε ότι δεν τα δήλωσε, καταλαβαινουμε απολυτά την σύγχυση σας και μας επιτρέπετε να μην σας πιστεύουμε...

  • Comment Link ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ 2 Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 16:39 posted by ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ 2

    Λοιπόν πολύ καιρό έχω να κάνω κριτική ... σήμερα δεν αντέχω θέλω να τα πω και Ναξιώτη έχεις Άδικο ,πες τις όμως ότι καλά κάνει η γεωργιαδού και τα δηλώνη ,αφού έτσι τις λέγανε εκεί που ειναι η προπαγάνδα πάει συννεφο έχει άξιους ανθρώπους , μάλλον η κοπέλα ειναι επηρεασμένη από κάπου κάποιοι έτσι τις η παν γιατί δεν μας λέει, ότι το είπε, να τελειώνουμε , θα τσακωθούμε το μισό βολει ,ο Δημοσιογραφος από το άλλο σαιτ , ο ο Λεμονιδης που ότι φαίνεται έχει δίκιο , ο αθλητικός δικαστής, τα πολιτικά δικαστήρια , και μετά άντε να μας απάντηση. σε όλους ο μπαμπάς Γεωργιάδης που καλά κάνει και προστατεύει το παιδί του, δεν γίνετε, να μεινει για πάντα στην σαντορινη, το παιδί του, πόσες, ειναι η σοβαρές ομάδες που μπορεί να πάει πόσες ? από μια , δυο κάηκε, ( κάλο ειναι να μην κάνει δηλώσεις συμπέρασμα ) και η μεγαλη απόρροια ποιος το είδε και κατέβηκε όλο το βράδυ ήταν επάνω...τώρα πολλοί το έχουν αρχείο , από ότι φαίνεται !!!

  • Comment Link pao29 Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 12:47 posted by pao29

    posted by naxiotis...ποσο μαγκας εισαι ρε ναξιωτη...οι πατεραδες δεν εχουν πληρωσει με χρονο,κοπο,αγωνια κλπ για να δουν τα παιδια τους να αγωνιζονται;;;η κοσμα και ο πατερας της εχουν κανει κατι μεμπτο και δεν σου αρεσουν;;;η γεωργιαδη και ο πατερας της;;;δηλαδη ειναι μαγκια να μιλας εσυ σε γυναικες και να μην μπορει ο πατερας τους;;;επειδη σε κοβω να εισαι Ακληρος αντε σε καμμια στανη να αρμεξεις το τυρι σου...

  • Comment Link naxiotis Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 12:17 posted by naxiotis

    Nτροπή είναι να μιλάει για μια 26χρονη η πατέρας της και όχι η ίδια. Άντε παρέα με τον Κοσμά, που δεν καταλάβατε ότι μεγάλωσαν τα παιδιά σας και δεν χρειάζονται ντάντεμα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ