1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-03-2016 00:16

Ανέβηκε τέταρτος ο Άρης, 3-0 τον Φιλαθλητικό

Ο Άρης πέρασε εύκολα από την έδρα του Φιλαθλητικού τον οποίο κέρδισε με 3-0 και εκμεταλλευόμενος την ήττα του Πανναξιακού στην Σαντορίνη τον προσπέρασε και βρέθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Λάρισας ξεκίνησε τον αγώνα με ένα μικρό σοκ καθώς στο ζέσταμα τραυματίστηκε η Μαυροπάνου και τη θέση της στο βασικό σχήμα πήρε η Μπουρλή με τον Άρη να προηγείται εύκολα με 0-1.

Από το β’ σετ και μετά το παιχνίδι ήταν πιο ανταγωνιστικό με τον Άρη να έχει πάντα όμως τον πρώτο λόγο και μόνο στο τρίτο σετ ο Φιλαθλητικός κατάφερε να εκμεταλλευτεί και τις αλλαγές του Σολκίδη, ισοφαρίζοντας σε 23-23, αλλά ο Άρης πήρε τους δύο σερί πόντους και έφτασε στο τρίποντο.

Τα σετ: 0-3 (07-25, 21-25, 23-25)

Φιλαθλητικός (Πράππας) Τουσιούδη, Μπουρλή, Χατζηελευθερίου, Υφαντή, Μπαζιάνα, Τζούριτς, Αναγνωστοπούλου -λ / Γαλογαύρου, Παπαγιάννη, Γκαμζάρη.
Άρης (Σολκίδης) Πεσόα, Τυφλιώρη, Καετάνο, Γουγούση, Καλανταρίδου, Τσομπανίδου, Ιακωβίδου -λ/ Χίτζιου, Κούση, Σταματίου, Κοσμά, Πλουμή.

«Κάναμε ότι μπορούσαμε»

Λάμπρος Πράππας: «Αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε τηρουμένων των αναλογίων το κάναμε. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την προσπάθεια και φυσικά συγχαρητήρια και στον Άρη».

«Πήραμε αυτό που θέλαμε»

Δημήτρης Σολκίδης: «Υπήρχε διαφορά δυναμικότητας και λογικά από ένα σημείο και μετά χαλαρώσαμε, αλλά πήραμε αυτό που θέλαμε έτσι ώστε στην τελευταία αγωνιστική να διεκδικήσουμε την είσοδο μας στην τετράδα κόντρα στον Ολυμπιακό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ