1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-03-2016 17:15

Παρελθόν ο Ρούσης από τον Παναθηναϊκό

Μετά από τρία χρόνια στο τιμόνι του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Ρούσης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου. Οι δύο ήττες από τον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα και κύπελλο σε μία βδομάδα έφεραν την απομάκρυση του Έλληνα τεχνικού και μέχρι νεωτέρας θα προπονεί η Άγκι Μπάμπουλη.

 

Η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Γιώργο Ρούση. Ευχαριστούμε θερμά τον coach για τα 3,5 χρόνια αγαστής συνεργασίας, καθώς και για τη στήριξή του στις δύσκολες στιγμές για το Σύλλογό μας. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην πορεία της καριέρας του.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του και την ομάδα μέχρι νεωτέρας θα προπονεί η Άγκι Μπάμπουλι.

15 σχόλια

  • Comment Link Λέω τώρα Τρίτη, 08 Μαρτίου 2016 09:31 posted by Λέω τώρα

    Pao29 ο Λυκουδης στέρησε το πρωτάθλημα απο τον Γαυρος αλλα δεν το πήρε το .....Μαρκόπουλο....

  • Comment Link ΠΑΟ volley Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016 17:45 posted by ΠΑΟ volley

    Μπράβο,χίλια μπράβο σέ όσους πιστεύουν ότι θά πάρουμε τό φετινό πρωτάθλημα επειδή αλλάξαμε προπονητή.Οί άλλοι ξέρετε ποιοί,έχουν ποδοσφαιρικό σύνθημα ότι θά πάρουν τό Champions League.Ηττοπάθεια?Δέν νομίζω παίδες.

  • Comment Link παο13 Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016 16:42 posted by παο13

    by παρατηρητη απο ενα φιλο της σαντορινης το διαβασα εδω μεσα και δεν εχω λογο να το αμφησβητησω , και εμπας περιπτωση θες να χτυπησεις πρωταθλημα παρε ξενες σταματα σαν παναθηναικος να στηριζεσαι στο μοντελο ελληνιδων που τα τελευταια χρονια εχει αποτυχει παταγωδως πρωταθλητισμο θες να κανεις η αναπτυξη ελληνιδων τη διαφορα καλως κακως οι ξενες την κανουν

  • Comment Link Παρατηρητης Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016 15:48 posted by Παρατηρητης

    Το οτι ξερεις τα παντα και μεταξυ αυτων ποσα χρηματα κοστισαν οι ξενες στον Αρη η την Σαντορινη αγγιζει την απολυτη μπουρδολογια και με ξεπερναει ,μακραν,ακους pao29 η παο13 η ναυαρχος η παλαιμαχος η οποιο αλλο ονομα σου κατεβει ??? Μας τα ζαλισες να φυγει ο Ρουσσης τωρα θα δεις γλεντια και του χρονου με Νικολακη και Τιγρη στην ΑΕΚ αν Ζενια και Λιτσα ακολουθησουν την οσμη του χρηματος να πας εσυ και οι υπολοιποι γραφικοι να φτιαξετε ροστερ.

  • Comment Link kalxas13 Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016 12:28 posted by kalxas13

    ρε συ φίλε pao29 σοβαρολογούμε οτι πηρε τον καζάζη, που διέλυσε τον γαυρο κ εχασε πρωταθλημα-κυπελλο απο το σουηδο, για να παρουμε πρωτάθλημα?? Θελανε να το διώξουν απο το γαυρο κ δεν μπορουσαν γιατι ειχε τα κολλητιλικια μεσα στην ομαδα με δημοσιογραφους κ με το μανατζερ που του εστεισε την ομαδα που ηταν πρωην συμπαικτες!! Κ δες ξηλωμα στην ομαδα που επεσε οταν τον φυγανε!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ