1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-02-2016 20:31

Ντέρμπι στην Φιλαδέλφεια, εύκολο έργο ο Ολυμπιακός

Με τέσσερις αναμετρήσεις αντί για πέντε συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών για την 17η αγωνιστική. Υπενθυμίζεται ότι αναβλήθηκε ο αγώνας μεταξύ του Φιλαθλητικού με τον ΟΠΕΡ.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 2μ.μ τον Πορφύρα στο κλειστό του Ρέντη με στόχο να διευρύνει το σερί του απέναντι στις νεοφώτιστες που έχουν δείξει ότι παλεύουν κάθε ματς ανεξαρτήτου αντιπάλου ενώ θα παρουσιαστούν χωρίς τις Μπούρμπη-Γκολφινοπούλου.

Η ΑΕΚ με τη σειρά της φιλοξενεί τον Πανναξιακό στις 4μ.μ στο κλειστό σχολικό Νέας Φιλαδέλφειας με τις δυο ομάδες να χρειάζονται βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Oι γηπεδούχες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό ενώ οι φιλοξενούμενες θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά τετράδας.

Στη κλειστό ΔΑΠΠΟΣ, ο φορμαρισμένος Α.Ο Θήρας αντιμετωπίζει το μαχητικό και ανεβασμένο Μαρκόπουλο. Η ομάδα της Σαντορίνης θα παρουσιαστεί κομπλέ μετά από καιρό με τις Βίντοβιτς και Κιγιάκοβα ξανά στη διάθεση του Αποστόλη Οικονόμου Ο ΑΟΘ θέλει τους τρεις βαθμούς για να διατηρηθεί στα ψηλά της βαθμολογίας απένανττι στην ομάδα από τα Μεσόγεια που στο δεύτερο γύρο –έπειτα από τις προσθήκες- έχει αποδειχτεί δυνατή και επικίνδυνη αντίπαλος.

Στο κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης, θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι της ημέρας καθώς στην προσπάθεια παραμονής τους, η ομώνυμη τοπική ομάδα υποδέχεται τον Αίαντα Ευόσμου στος 6μ.μ. Οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες με 15 βαθμούς και ψάχνουν βαθμούς προκειμένου να πάρουν προβάδισμα στη διασφάλιση της παραμονής τους στην Α1.


Σάββατο 13/2/2016
Σχολ. Ν. Φιλαδ, 16.00: ΑΕΚ Αθηνών - ΑΟΝ Πανναξιακός
Διαιτητές: Μόσχος-Βελώνης, Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος, Επόπτες: Μαύρος-Λιάκου, Γραμματεία: Κατσούλα

Μ. Μερκούρη, 14.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟΦ Πορφύρας
Διαιτητές: Τσάκας-Βλάχος, Παρατηρητής: Τριανταφύλλου, Επόπτες: Κατερλή-Σιδέρη, Γραμματεία: Καλιγέρη

Θήρας, 16.00: ΑΟ Θήρας - ΑΟ Μαρκόπουλου
Διαιτητές: Σταρίδας-Χρηστίδης Χ, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς, Επόπτες: Πατηνιώτης-Μουστάκη, Γραμματεία: Βήκα

Α΄Ηλιούπολης, 18.00: ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΠΣ Αίας
Διαιτητές: Μεταξά-Χαμπιλού, Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Τσινός-Σκριμπώνης, Γραμματεία: Μπίτσικα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ