1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-02-2016 02:46

Ντέρμπι ουραγών και ο Ολυμπιακός στο Μαρκόπουλο

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το «κυρίως πιάτο» της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.
15:00 ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΟ Θήρας (ΕΡΤ2)

Στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Α.Ο Θήρας με τις γηπεδούχες να μην έχουν αγωνιστικά προβλήματα σε αντίθεση με τις φιλοξενούμενες, οι οποίες έχουν ελλείψεις (Βίντοβιτς, Κιγιάκοβα). Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2.

Η προπονήτρια της Ηλιούπολης, Δήμητρα Λυκογιάννη σχολίασε: «Σίγουρα η Σαντορίνη είναι σε πολύ καλό επίπεδο και ψηλά στη βαθμολογία. Από τη μεριά μας μετά το Κύπελλο που βρεθήκαμε όλη η ομάδα πάλι μαζί, θέλουμε να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μέσα στην έδρα μας».

Από την άλλη, ο τεχνικός της νησιωτικής ομάδας, Αποστόλης Οικονόμου τόνισε: «Εμείς πρέπει να ξεχάσουμε την χθεσινή νίκη και να διαχειριστούμε σωστά με όση ενέργεια έχουμε τον αυριανό δύσκολο αγώνα πρωταθλήματος απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα . Δεν πρέπει να εχουμε ως δικαιολογία την κούραση και τις ελλείψεις που αποκομίσαμε από τον χθεσινό αγώνα και παίζοντας πειθαρχημένα και σοβαρά να προσπαθήσουμε να κάνουμε ακομα μια νίκη , που θα μας βοηθήσει στο στόχο που έχουμε».

16:00 ΟΠ Ρεθύμνου - ΑΣ Άρης

Στο κλειστό γυμναστήριο Ρεθύμνο «Μελίνα Μερκούρη», ο ΟΠΕ Ρεθύμνου που βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα υποδέχεται τον Άρη (5η θέση).

Η κεντρικός του ΟΠ Ρεθύμνου, Άννα Σαλούστρου ανέφερε: «Είναι ένας τελικός για μας αυτό το παιχνίδι, χρειαζόμαστε μια καλή εμφάνιση μπροστά στο κόσμο μας. Πλέον είναι επιτακτική η ανάγκη για βαθμούς για την παραμονή μας. Θα έχουμε ένα δύσκολο έργο αφού εκτός από τις ξένες προσθήκες ο Άρης έχει έναν έμπειρο προπονητή που ξέρει καλά να διαβάζει τον αντίπαλο και φάνηκε όταν παίξαμε μεταξύ μας στον πρώτο γύρο. Πιστεύω ωστόσο στις συμπαικτριές μου και ελπίζω να δούμε τον κόσμο για άλλη μια φορα στο πλευρό μας, να μας στηρίξει στο δύσκολο έργο μας».

Ο Άρης που έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου στο Ρέθυμνο, δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα με τον κόουτς, Δημήτρη Σολκίδη να τονίζει: «Είμαστε πλήρεις. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα με έναν αντίπαλο που χρειάζεται βαθμούς, όπως βαθμούς θέλουμε και εμείς προκειμένου να διατηρηθούμε όσο ψηλότερα γίνεται».

17:00 ΑΟ Μαρκοπούλου - Ολυμπιακός ΣΦΠ

Στα Μεσόγεια, το μαχητικό Μαρκόπουλο που βρίσκεται σε ανοδική τροχιά φιλοξενεί τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό.

Για την αναμέτρηση, η κεντρικός της ομάδας του Μαρκόπουλου, Βιργινία Δικαιούλια ανέφερε: «Μαζεύτηκαν κάποια παιχνίδια τελευταία αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει από το να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε ακόμα ένα παιχνίδι. Είμαστε έτοιμες και για το ματς με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα οι στόχοι μας είναι ρεαλιστικοί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε από τον αντίπαλο».

Από την άλλη μεριά, η λίμπερο των «ερυθρολεύκων» Αρέτα Κονόμι ανέφερε: «Το Μαρκόπουλο εμφανίζεται βελτιωμένο με τις νέες προσθήκες αλλά εμείς θα κοιτάξουμε το δικό μας παιχνιδι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και και πάμε για μια ακόμα καθαρή νίκη»!

19:30 ΑΟΦ Πορφύρας - Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός

Στο κλειστό γυμναστήριο «Π. Σαλπέας», ο Πορφύρας αναμετράται με το Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό στο ντέρμπι ουραγών της αγωνιστικής.

Η ακραία του Πορφύρα, Εύη Χρήστου είπε: «Εμείς όπως σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και με το Φιλαθλητικό και θα τα δώσουμε όλα για την νίκη».

Ο τεχνικός του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού, Λάμπρος Πράππας ανέφερε: «Θεωρώ ότι θα έχει πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι απ’ ότι το παιχνίδι με την ΑΕΚ για το Κύπελλο. Θέλουμε να γίνει ένα καλό ματς και να κάνουμε μια καλή εμφάνιση που θα μας δώσει κουράγιο για την συνέχεια».

Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει τη Δευτέρα (8/2, 18.00) με το ντέρμπι Π.Α.Ο-ΑΕΚ στο κλειστό του Πανελληνίου Γ.Σ.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της Α1 Γυναικών. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ