1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-02-2016 22:33

Πέρασε από το Μαρκόπουλο και κοιτάζει Παναθηναϊκό

Ο ΑΟ Θήρας ήταν ο μεγάλος νικητής στο... πολυσυζητημένο ντέρμπι απέναντι στο Μαρκόπουλο για την φάση των 16 του κυπέλλου γυναικών. Οι φιλοξενούμενες επικράτησαν με 3-1 στα Μεσόγεια για να πάρουν την μεγάλη πρόκριση στις «8» του Κυπέλλου γυναικών όπου θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας.

Η ομάδα της Σαντορίνης ξεκίνησε καλύτερα το ματς, αλλά το Μαρκόπουλο μετέτρεψε το 18-21 σε 22-21 με τους άσσους της Σαΐνι και την επίθεση της Νικολογιάννη. Η Γεωργιάδη ισοφάρισε για τον ΑΟ Θηρας και η Εσντέλ ακούμπησε το φιλέ στην προσπάθεια της να πλασάρει (22-23). Η Κιγιάκοβα δημιούργησε πρόβλημα στην υποδοχή του Μαρκόπουλου και ο ΑΟ Θήρας πήρε το σετ με επιτυχημένες κόντρα επιθέσεις.

Στο 2ο σετ η Μπρίνκμαν με το σερβίς της έβαλε μπροστά από νωρίς τις φιλοξενούμενες, με το Μαρκόπουλο να μην μπορεί να βρει αυτή τη φορά το δικό του σερί και τη διαφορά να αυξάνεται σταδιακά για το 16-25.

Το Μαρκόπουλο όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη μπήκε με... ορμή στο τρίτο σετ. Το αρχικό 3-0 έγινε με το σερβίς της Εσντέλ και η διαφορά αυξήθηκε αφού ο ΑΟ Θήρας έχασε την συγκέντρωση του. Έφτασε ακόμα και τους 12 πόντους (24-12), με την Σαντορίνη όμως να μαζεύει τη διαφορά, γεγονός που τη βοήθησε sto 4o σετ.

Εκεί το 8-7 έγινε 8-11 με την Μουντάκη στο σερβίς και... διαμαρτυρίες από την εξέδρα.  Ωστόσο το Μαρκόπουλο είχε τις ευκαιρίες να ισοφαρίσει αλλά ο ΑΟΘ με όπλο το μπλοκ και στη συνέχεια το σερβίς της Μπρίνκμαν αύξησε τη διαφορά (13-19). Οι πόντοι της Εσντέλ και ο άσσος της Παρεράκη έβαλαν το Μαρκόπουλο στο ματς (19-20), αλλά ένα νέο σερί του ΑΟΘ με όπλο το μπλοκ και το σερβίς της Μουντάκη γκρέμισε τα όνειρα του Μαρκόπουλου.

Τα σετ: 1-3 (22-25, 16-25, 25-17, 19-25)

ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (Ιβάνοβιτς): Σαΐνι, Εσντέλ, Βαρουδάκη, Λιάγκη, Δικαιούλια, Πατεράκη, Κοκκίου -λ / Νικολογιάννη, Σιρίνινα, Καρακάση, Μολδοβανίδη.
ΑΟ ΘΗΡΑΣ (Οικονόμου): Βεργίδου, Οικονομίδου, Γεωργιάδου, Καραφουλλίδου, Κιγιάκοβα, Μπρίνκμαν / Σκορδίλη, Μουντάκη, Τσβέτκοβα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ