1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-01-2016 15:05

Φιλικό με τον Πανιώνιο για την Ηλιούπολη

Το πρώτο παιχνίδι για τη νέα χρονιά θα δώσει η Ηλιούπολη ανήμερα των Φώτων.
Συγκεκριμένα, θα υποδεχτεί σε φιλική αναμέτρηση την ομάδα του Πανιωνίου στις 19:00. Παρά το γεγονός ότι η Τετάρτη είναι αργία, εντούτοις η κ. Λυκογιάννη θέλει όλες οι αθλήτριες να είναι πανέτοιμες ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ.

Με την επιστροφή στις προπονήσεις, τόσο για την Καπέλου, όσο και για την Αργυροπούλου, πλέον η προπονήτρια της Ηλιούπολης θέλει να κρατήσει σε υψηλού ρυθμούς το βαθμό ετοιμότητας γι” αυτό και έκλεισε το φιλικό κόντρα στις «κυανέρυθρες».

Ενόψει του κυριακάτικου αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, όπου θα είναι και το πρώτο τηλεοπτικό ματς της χρονιάς για την Ηλιούπολη, γίνονται οι τελευταίες επιδιορθώσεις στο γήπεδο, ώστε όλα λειτουργήσουν άρτια και σύμφωνα με τις προδιαγραφές αγώνων υψηλού επιπέδου που έχουν απευθείας κάλυψη. Θυμίζουμε ότι ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00, θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ και ραδιοφωνικά από την ΕΡΑΣΠΟΡ (101.8)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ