1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-12-2015 23:32

Επέστρεψε στις νίκες με... περίπατο

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό που νίκησε με 3-0 τον Γ.Σ Ηλιούπολης στο κλειστό του Πανελληνίου.  Ο Παναθηναϊκός δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην τελική επικράτηση και τους τρεις βαθμούς της νίκης, με την ομάδα της Ηλιούπολης μόνο σε ένα σημείο της αναμέτρησης να παίρνει προβάδισμα (στο ξεκίνημα του β’ σετ 2-5).
Οι γηπεδούχες κατάφεραν να πάρουν μεγάλες διαφορές –οι οποίες αποτυπώνονται στα σετ-, εκμεταλλευόμενες τα προβλήματα και τα λάθη των φιλοξενουμένων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων έδωσε την ευκαιρία στους προπονητές να δώσουν συμμετοχή και σε παίκτριες με μικρότερο χρόνο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Γιώργος Ρούσης: «Κατ΄ αρχάς είναι πολύ σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι επανήλθαμε στις νίκες. Αυτό όμως δεν αρκεί διότι εμάς στόχος μας είναι να έχουμε μια σταθερή απόδοση σε όλους τους αγώνες και σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, αποφεύγοντας τις μεταπτώσεις στην απόδοσή μας. Από την πλευρά μας πιστεύω ότι έχουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με πολλά περιθώρια βελτίωσης και δουλεύουμε σκληρά ώστε τη νέα χρονιά να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι».

Δήμητρα Λυκογιάννη: «Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι που έγινε ακόμα πιο δύσκολο λόγω των προβλημάτων που είχαμε. Παρόλα αυτά δεν παίξαμε καλά κυρίως στην υποδοχή και είναι λογικό απέναντι σε μια δυνατή ομάδα να έρθει αυτό το αποτέλεσμα».

Τα σετ: 3-0 (25-16, 25-11, 25-12)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ρούσης): Τσίμα, Μερτέκη, Νομικού, Κουτουξίδου, Φιλντ, Καββαδια/ Ρόγκα λ., Παπαδοπούλου, Γιαννακοπούλου, Αγγελοπούλου, Κωνσταντινίδου, Γκούζου
Γ.Σ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Λυκογιάννη): Γκλιγκόροβιτς, Γιοβάνη, Μαρκοπούλου, Καπέλλου, Μπανίκα, Βέλλιου/Αργυροπούλου λ., Λάππα, Βούκοβιτς, Μαλουσάρη ,Πανταζοπούλου, Ευθυμιοπούλου
Τα στατιστικά της αναμέτρησης θα είναι διαθέσιμα την Κυριακή (20/12).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ