1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-12-2015 11:06

Τρία ντέρμπι για κλείσιμο

Με άλλες τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η ένατη αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών ενώ τo τηλεοπτικό ντέρμπι μεταξύ του Α.Ο Θήρας και του Παναθηναϊκού (17.00, ΕΡΤ2) ξεχωρίζει.
16.00, ΓΣ Ηλιούπολης - ΟΠ Ρεθύμνου

Στο κλειστό της Ηλιούπολης, η ομώνυμη τοπική ομάδα υποδέχεται τον ΟΠ Ρεθύμνου σε μια αναμέτρηση που και οι δυο ομάδες θέλουν να μαζέψουν πολύτιμους βαθμούς.  

Η προπονήτρια Δήμητρα Λυκογιάννη θα έχει όλες τις αθλήτριες στη σύνθεσή της παρόλο που η Αλεξάντρα Βούκοβιτς ταλαιπωρείται από μυικό πρόβλημα στον ώμο και ακολουθεί πιο χαλαρό πρόγραμμα εκγύμνασης. 

Η Σέρβα ακραία, σε δηλώσεις της στο ilioupoliwomenvolley.gr για την αναμέτρηση με τη ρεθυμνιώτικη ομάδα, σχολίασε: «Προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και αυτό έχει βοηθήσει σημαντικά στην ψυχολογία της ομάδας. Έχουμε δείξει καλά στοιχεία και ελπίζω να φανεί για ακόμα ένα ματς. Θεωρώ ότι είναι «κλειδί» το ματς με το Ρέθυμνο γιατί κλείνει ένας κύκλος αγώνων και ακολουθεί ένα δύσκολο με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, εμείς θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα με το Ρέθυμνο διότι είναι μια καλή ομάδα και θα χρειαστεί να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Περιμένουμε να έρθει στο γήπεδο ο κόσμος για ακόμα ένα ματς και να μας βοηθήσει, όπως στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια». 

Από την άλλη, η νησιωτική ομάδα θα παραταχθεί χωρίς προβλήματα με τον τεχνικό της, Θανάση Ντζαφέρη  να επισημαίνει για την αυριανή αναμέτρηση: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στο οπιο όμως θεωρω ότι θα εμφανιστουμε πανέτοιμοι για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τη δική μας απόδοση και αν κάνουμε αυτά που πρέπει θα κατακτήσουμε τουςβαθμούς που χρειαζόμαστε». 

17.00, ΑΟ Θήρας - ΑΟ Παναθηναϊκός (ΕΡΤ 2)

Στο τηλεοπτικό ματς της αγωνιστικής, ο ΑΟ Θήρας ετοιμάζεται για μια δυνατή αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό και παράλληλα μια γιορτή στο γήπεδο καθότι το παιχνίδι θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2 και η ομάδα των Κυκλάδων θα... φορέσει τα καλά της.

Απουσίες δεν υπάρχουν για την ομάδα της Σαντορίνης με τον προπονητή της, Απόστολο Οικονόμου να δηλώνει ενόψει της αναμέτρησης: «Παίζουμε απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Ξέρουμε τη δυσκολία του ματς, για εμάς είναι μια πρόκληση γιατί θέλουμε να αποδείξουμε και  θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση.  Θα γεμίσει το γήπεδο με κόσμο και θα είναι μια καλή εικόνα για την ομάδα μας.  Ο αντίπαλος είναι μια καλή ομάδα με δυναμική πάνω στο φιλέ, πρέπει να πιέσουμε στο σερβίς  για να έχουμε περισσότερες αξιώσεις αλλά και να κρατήσουμε και εμείς από τη μεριά μας στην υποδοχή». 

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα στο ντέρμπι «αιωνίων» από τον Ολυμπιακό ψάχνει την επιστροφή του στις νίκες με τον κόουτς των «πρασίνων» να δηλώνει: «Στόχος μας για το παιχνίδι της Κυριακής είναι να επανέλθουμε στις νίκες και να μη χάσουμε την επαφή μας με την κορυφή. Αναγνωρίζουμε ότι αγωνιζόμαστε σε μια δύσκολη έδρα και με μία σαφώς βελτιωμένη και ενισχυμένη αντίπαλο σε σχέση με πέρυσι. Ωστόσο εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε καλή και σταθερή απόδοση και με όπλο τη συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να πετύχουμε τη νίκη».

17.00, ΑΟ Μαρκοπούλου - ΑΟΦ Πορφύρας (Live από το website του ΑΟΜ)

Το Μαρκόπουλο  υποδέχεται το νεοφώτιστο  Πορφύρα με στόχο την επιστροφή του στις νίκες. Ο τεχνικός της ομάδας από τα Μεσόγεια, Βέσκο Ιβάνοβιτς τόνισε: «Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι η ομάδα θα κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και θα πάρει τη νίκη. Ξέρουμε ότι είναι ένας αγώνες όπου πρέπει να πάρουμε βαθμούς αλλά αυτή τη φορά πιστεύω ότι θα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι κια δεν θα σκεφτόμαστε το άγχος και την πίεση». 

Από τη μεριά του ο Πορφύρας παρά τις απουσίες (Χρήστου-Γκολφινοπούλου) θα διεκδικήσει τις δικές του πιθανότητες με τον τεχνικό, Βασίλη Πανδή να αναφέρει: «Το Μαρκόπουλο είναι μια ενθουσιώδης ομάδα με νεαρής ηλικίας αθλήτριες και αθλητικά παιδιά και θεωρώ ότι είναι μια από τις πιο ανταγωνιστικές και σκληροτράχηλες ομάδες. Εμείς παραμένουμε το αουτσάϊντερ και παρά τα προβλήματα που έχουμε θα μπούμε να παλέψουμε. Το πλεονέκτημά μας είναι ότι ο αντίπαλος έχει το άγχος».

Με άλλες τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η ένατη αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών με τoτηλεοπτικό ντέρμπι μεταξύ του Α.Ο Θήρας και του Παναθηναϊκού (17.00, ΕΡΤ2) να ξεχωρίζει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ