1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-11-2015 12:50

Τσοπούλου: «Θα συνεχιστούν οι καλές προπονήσεις»

Οι συνεντεύξεις πριν από τις αναμετρήσεις του Φιλαθλητικού – Λαρισαϊκού στην Α1΄ βόλεϊ γυναικών συνεχίζονται…
Αυτή την εβδομάδα, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, «αποκαλύπτεται» η Κωνσταντίνα Τσοπούλου… Η πορεία της μέχρι τώρα στο βόλεϊ και όχι μόνο, το ξεκίνημα της ομάδας στην Α1΄ και το μήνυμα παραμονής, είναι μερικές «στιγμές» της συζήτησης που αποτυπώθηκαν παρακάτω…

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

– Καλησπέρα Κωνσταντίνα, αρχικά, θα ήθελα να μας δώσεις εν συντομία το βιογραφικό σου, για τους ανθρώπους της πόλης που σε «μαθαίνουν» μέσα από τη παρουσία σου στον Φιλαθλητικό…
«Παίζω ως ακραία και ξεκίνησα από τον Αριστοτέλη Επανομής (2007-2011) στις τοπικές κατηγορίες, μετά «μετακόμισα» στο Ανατόλια όπου αγωνίζονταν στην Α1΄ κατηγορία (2011-15) και έπειτα ήρθα στον Φιλαθλητικό (2015-2016). Ταυτόχρονα με το βόλεϊ όμως, ασχολούμαι και με το Beach Volley που το βλέπω σοβαρά… Tα τελευταία χρόνια έχω αρκετές επιτυχίες και θεωρώ πως στο μέλλον με σωστή δουλειά θα έρθουν ακόμα περισσότερες».

– Αυτή είναι η πρώτη σου χρονιά στον Φιλαθλητικό, θα ήθελα να μας πεις πως πήρες την απόφαση να έρθεις εδώ…
«Κανονικά ανήκω στο Ανατόλια, ωστόσο η ομάδα για δικούς της λόγους δεν δήλωσε συμμετοχή στην Α1΄ κατηγορία όπου θα αγωνίζονταν και έτσι ήρθα στον Φιλαθλητικό… Ήθελα να παίξω στην Α1, άρα ήταν ευκαιρία να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα της Λάρισας στην πρώτη της χρονιά».

– Στον Φιλαθλητικό – Λαρισαϊκό μέχρι στιγμής «βλέπουμε» δύο πρόσωπα, ένα είναι αυτό των τριών πρώτων αγωνιστικών και το άλλο είναι των επόμενων τριών… Τι άλλαξε κατά τη διάρκεια των εβδομάδων και παρατηρούμε μία «μεταμόρφωση» προς το καλύτερο;
«Η ομάδα χρειάζονταν χρόνο για να «δέσει»… Στις πρώτες αγωνιστικές «ψαχνόμασταν» και δεν αποδίδαμε καλό βόλεϊ, ωστόσο μετά χάσαμε δύο δικά μας παιχνίδια, ένα με το Μαρκόπουλο που θα μπορούσαμε να το πάρουμε με 3-1 σετ και ένα άλλο με τον ΟΠΕΡ την προηγούμενη εβδομάδα που έφυγε «μέσα από τα χέρια» μας. Οι καλές εμφανίσεις σε αντιστοιχία με τα αποτελέσματα, έχω την εντύπωση πως θα συνεχιστούν».

– Ακολουθεί ένα δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό εντός έδρας, πως το βλέπεις;
«Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα, η οποία είναι από εκείνες που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, όπως στα τελευταία παιχνίδια και να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε».

– Είσαι ευχαριστημένη από την απόδοση σου στις έξι πρώτες αγωνιστικές;
«Δεν είμαι ικανοποιημένη από την ατομική αλλά και την συνολική μας απόδοση… Μέσα από τις προπονήσεις, μπορούμε να παράγουμε ακόμη καλύτερο βόλεϊ από αυτό που έχουμε παρουσιάσει μέχρι στιγμής».

– Ποιο είναι το δυνατό σου σημείο στη διάρκεια ενός αγώνα;
«Η άμυνα και η υποδοχή που μαζί με τη Τζούριτς προσπαθούμε συνεχώς μέσα από τη «δουλειά» να την βελτιώσουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ