1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-11-2015 23:52

Ιστορική νίκη για τον Φιλαθλητικό

Την πρώτη του νίκη στη μεγάλη κατηγορία πανηγύρισε σήμερα ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός καθώς στο ντέρμπι των νεοφώτιστων επικράτησε με 3-0 του Πορφύρα στο κλειστό της Νεάπολης.
Με τις δύο ομάδες να αναζητούν την πρώτη τους επιτυχία στη μεγάλη κατηγορία, ο Φιλαθλητικός ξεκίνησε καλύτερα κι εκμεταλλευόμενος τα λάθη του Πορφύρα πήρε μια σημαντική διαφορά στο πρώτο σετ (13-6) και παρόλο που ο Πορφύρας κατάφερε να πλησιάσει σε 22-20 έκανε το 1-0 ενώ το δεύτερο κύλησε πιο εύκολα για την Θεσσαλική ομάδα που φάνηκε να καθαρίζει το ματς στο 13-8 του γ’ σετ.

Εκεί όμως ο Πορφύρας έτρεξε ένα σερί 1-8 και προσπέρασε με 14-16 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς, το οποίο όμως κράτησε μέχρι το 18-20, καθώς εκεί με ένα δικό τους σερί 7-0 0 Φιλαθλητικός πήρε το σετ με 25-20 και το πολύτιμο τρίποντο.

Λάμπρος Πράππας «Είναι μια ιστορική μέρα καθώς πανηγυρίσαμε την πρώτη μας νίκη στην Α1 όπου παίζουμε για πρώτη φορά. Είμαστε χαρούμενοι γιατί αυτή η νίκη ήρθε σε ένα ματς που ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο βαθμολογικά και υπήρχε μεγάλο άγχος και στις δύο ομάδες. Θεωρώ όμως ότι παίξαμε καλά δίνοντας συνέχεια στην καλή εμφάνιση στο προηγούμενο παιχνίδι με το Μαρκόπουλο».

Βασίλης Πανδής «Σήμερα εμείς δεν παίξαμε καλά κι αντιθέτως ο Φιλαθλητικός έκανε ίσως την καλύτερη του εμφάνιση, ορμώμενος κι από την ψυχολογία που του δώσαμε με τα αρκετά λάθη που κάναμε ιδίως στην αρχή του αγώνα. Κάποια στιγμή μπορεί να συμβεί κι αυτό, αλλά εγώ πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια»

Τα σετ: 3-0 (25-21, 25-18, 25-20)

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ(Πράππας): Τσοπούλου, Τουσιούδη, Γεροβασιλείου, Ντόνα, Δίρβα, Τζούριτς/ Αναγνωστοπούλου -λ, Υφαντή
ΠΟΡΦΥΡΑΣ(Πανδής): Χαλβατζή, Ράπτη, Χρήστου, Καράκου, Θεοχάρη, Γκολφινοπούλου/Σκυθιώτη -λ, Θαλασσινού, Μπούρμπη, Σιδεράτου.
Τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα θα είναι διαθέσιμα την Δευτέρα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ