1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-11-2015 22:59

Το πρώτο ντέρμπι στην Κυψέλη

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Πανναξιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, η αυλαία της οποίας ανοίγει αύριο το μεσημέρι.

 

Στην περσινή σεζόν είχαν βρεθεί αντιμέτωποι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στον ημιτελικό του Κυπέλλου (απ' όπου και η φωτό) και στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό σε σύνολο πέντε αγώνων να μετρά τέσσερις νίκες και μία ήττα (στην πρεμιέρα του β’ γύρου).
Στην εκκίνηση της φετινής σεζόν κι οι δύο ομάδες είναι αήττητες, ωστόσο στο κλειστό της Κυψέλης ένα από τα δύο σερί θα σταματήσει. 
«Αύριο παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα που έχει πραγματοποιήσει ένα εξίσου καλό ξεκίνημα με μας στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, μιας και ο αντίπαλός μας είναι πολύ δυνατός και σίγουρα θα εκμεταλλευτεί τυχόν λάθη μας. Εμάς ο στόχος μας είναι πάντοτε η νίκη και με αυτό το στόχο θα ‘μπούμε’ και στο αυριανό ματς», τόνισε ο Γιώργος Ρούσης ο οποίος δεν υπολογίζει μόνο στην Ελένη Κωνσταντινίδου.

Χωρίς προβλήματα θα ταξιδέψει και ο Πανναξιακός με τον Ζόραν Κόβαζιτς να δηλώνει για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ και το επερχόμενο ευρωπαϊκό ματς κόντρα στην Τραμπζονσπόρ: «Έχουμε μπροστά μας δύο σπουδαίες αναμετρήσεις, οι οποίες πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν να προοδεύσουν ως ομάδα. Είμαστε ένα νέο και νεανικό σύνολο και σίγουρα είναι ένα ερωτηματικό το πώς θα αντιδράσουμε απέναντι σε δύο καλές ομάδες και ειδικά αύριο κόντρα στον Παναθηναϊκό που είναι καλύτερος από πέρσι, ειδικά στις θέσεις της πασαδόρου και της διαγωνίου. Εμείς δεν έχουμε την εμπειρία του αντιπάλου, αλλά έχουμε ποιότητα και πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι»

Για την πρώτη νίκη

Στο Μαρκόπουλο ο τοπικός ΑΟΜ υποδέχεται τον Φιλαθλητικό σε ένα πολύ σημαντικό ματς καθώς κι οι δύο αντίπαλοι αναζητούν την πρώτη τους νίκη στην σεζόν αν και η ομάδα των Μεσογείων έχει ήδη δύο βαθμούς (από τις ήττες της στο τάι μπρέικ με ΑΕΚ, Άρη). 
«Προερχόμαστε από μια δύσκολη ήττα στην έδρα του Άρη, ωστόσο πιστεύω ότι την έχουμε ξεπεράσει πνευματικά και θα το δείξουμε αυτό παίζοντας καλύτερα και φτάνοντας στην νίκη. Δουλέψαμε αρκετά καλά όλη την εβδομάδα και θεωρώ ότι θα δείξουμε σημάδια βελτίωσης και σ’ αυτό το ματς», δήλωσε ο Βέσκο Ιβάνοβιτς.
Ο Φιλαθλητικός την περασμένη εβδομάδα πήρε το πρώτο του σετ (κόντρα στην Ηλιούπολη), αλλά όπως παραδέχθηκε ο Λάμπρος Πράππας: «Όσο περνούν οι αγωνιστικές και χάνουμε στενεύουν τα περοθώρια. Το Μαρκόπουλο είναι καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, το οποίο θα κερδίσει όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε την πρώτη μας νίκη και πιστεύω ότι μπορούμε να την πετύχουμε αύριο».


Με άσχημες αναμνήσεις ο ΑΟ Θήρας

Τέλος στο κλειστό του Ευόσμου ο τοπικός Αίαντας αναζητά την πρώτη του νίκη κόντρα στον ΑΟ Θήρας που ταξιδεύει για δεύτερη φορά στην Θεσσαλονίκη (όπου ηττήθηκε στην πρεμιέρα κόντρα στον Άρη) θέλοντας να πανηγυρίσει την πρώτη του εκτός έδρας επιτυχία.
«Η προσαρμογή μας στην Α1 είναι λίγο… βίαιη καθώς με εξαίρεση το ματς στο Ρέθυμνο όλα τα άλλα είναι με πολύ δυνατούς αντιπάλους, αλλά είμαστε καλά και πιστεύω ότι αύριο θα δείξουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο να χάνεις, ωστόσο θεωρώ ότι από δω και πέρα θα αρχίσουμε να μαζεύουμε και βαθμούς», τόνισε ο Ηλίας Ζωλασταθιάδης ενώ ο Απόστολος Οικονόμου ήταν κατηγορηματικός για τους στόχους της ομάδας του: «Έχοντας δύο ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές δεν έχουμε περιθώρια για άλλη απώλεια. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μια καλή ομάδα και δεν μας ξεγελάει το ότι είναι χωρίς βαθμό γιατί αυτό οφείλεται στο δύσκολο πρόγραμμα που είχε. Για μας είναι καθοριστικό το συγκεκριμένο παιχνίδι και θέλουμε νίκη και καλή εμφάνιση».

Το αυριανό πρόγραμμα της Α1 Γυναικών
Πανελληνίου, 16.00, Παναθηναϊκός - Πανναξιακός
Μαρκοπούλου, 17.00, Μαρκόπουλο Revoil - Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός
Ευόσμου, 19.00, ΑΠΣ Αίας Ευόσμου - ΑΟ Θήρας

volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ