1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-10-2015 00:00

Ιστορικό ματς για τον Πορφύρα, «δεμένος» στο νησί ο Πανναξιακός

Στο τελευταίο χρονικά ματς της αυριανής ημέρας ο Πορφύρας υποδέχεται (στο πρώτο ιστορικό εντός έδρας ματς στη μεγάλη κατηγορία για την ομάδα του Πειραιά) τον Πανναξιακό, ωστόσο η ομάδα της Νάξου παραμένει στο νησί καθώς από χθες τα μεσάνυχτα έχει εκδοθεί απαγορευτικό για τον απόπλου των πλοίων (λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών).
Εφόσον επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις ότι αύριο το πρωί θα μπορέσουν να γίνουν κανονικά τα δρομολόγια η αποστολή του Πανναξιακού θα ταξιδέψει αυθημερόν για τον αγώνα και θα παίξει στις 18.30 με τον Πορφύρα.
«Το δικό μας μυαλό είναι μόνο στο παιχνίδι και να ολοκληρώσουμε την διαδικασία προσαρμογής μας στην κατηγορία, κάτι για το οποίο σίγουρα μας βοηθούν τα τρία πρώτα ματς με Παναθηναϊκό, Πανναξιακό και ΑΕΚ», τόνισε ό τεχνικός των γηπεδούχων Βασίλης Πανδής και συνέχισε: «Πιστεύω ότι θα έχουμε καλύτερη εικόνα απ’ ότι στην πρεμιέρα, καθώς δεν θα έχουμε το ίδιο άγχος και θα είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί».

Ο Πανναξιακός θέλει να κάνει το 2χ2 κι ο Ζόραν Κόβαζιτς ξεκαθάρισε ότι η ταλαιπωρία από τη μη πραγματοποίηση του ταξιδιού δεν αποτελεί δικαιολογία.
«Σεβόμαστε τον Πορφύρα και τον αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα όπως και κάθε άλλη ομάδα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και σε καμία περίπτωση να μην σκεφτόμαστε την όποια ταλαιπωρία από το ταξίδι για να φτάσουμε στο στόχο μας που είναι η νίκη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ